Szolgáltatás

A WestEnd City Center szolgáltatásai között olyan fontos, és a mindennapok zavartalan működéséhez elengedhetetlen szolgáltatásokat találsz meg, mint például a Baba-mama szoba, a ruhatár, információs pultok és társai. 

Baba-mama szoba: A Baba-mama szobát a Magyar Védőnők Egyesülete szakmai segítségével alakítottuk ki. A szoba lifttel vagy lépcsőn közelíthető meg a Millenium udvarból a 2. emeleten. Minden nap 11:00 és 19:00 között tart nyitva. Két, egymástól elkülönített és mosdóval ellátott pelenkázó szoba is rendelkezésre áll, ahol akár  bébiétel megmelegítésére is van lehetőség.

Ruhatár és csomagmegörző: Novembertől márciusig minden nap 11:00 éa 21:00 között, áprilistól októbrig 12:00 és 20:00 között vehető igénybe az Aluljáró szinten a Millenium udvarban a mosdóknál. Díja: 100 Ft/db/nap

Információs pultok: Bármilyen kérdés esetén az aluljáró szinten a Millenium udvarban a szökőkútnál, hétfőtől szombatig 10:00-20:00 óráig, a földszinten a Ferdinánd téren pedig hétfőtől szombatig 10:00-21:00 óráig vasárnap pedig 10:00-18:00 óráig állnak kolllegáink a rendelkezésedre. Az aluljárószinti pontban fogyasztóvédelmi kérésekkel is szívesen segítünk.

Akadálymentesítés: A WestEnd City Center útvonalai, liftjei, parkolói és bejáratai 100%-osanakadálymentesítettek. Autóval érkezőmozgáskorlátozott vendégeink előzetes regisztráció esetén ingyenes parkolóhelyet vehetnek igénybe.

Pénzautomaták: A WestEnd City Centerben a következő helyszíneken találsz pénzautomatákat: Aluljárószint: a Nyugati aluljáró kapu irányából indulva a Kölcsey Ferenc sétányon, a Jókai Mór sétányon, az Arany János kiskörút sarkán és a parkoló bejárat mellett is van lehetőséged pénzfelvételre.
Földszint:A Deák Ferenc sétányon, a Mango üzlete mellett, a Millenium udvaron a mozgólépcső mellett, A Széchenyi István nagykörúton ,és a Ferdinánd téren is van lehetőséged pénzfelvételre.
Emelet: a bankok saját pénzautomatái mellett (MKB, Cit) a következő helyek állnak a rendelkezésedre: Kós Károly körút, Hild József sétány, Ybl Miklós sétány automatái.