Parkolás

 A WestEnd City Center autóval érkező látogatói az 1500 férőhelyes, több szintes, kamerákkal megfigyelt parkolóházból és mélygarázsból gyorsan, kényelmesen juthatnak a bevásárlóközpont különböző pontjaira. A leírások és táblák mellett a garázsszolgálat tagjai és a parkolóban szolgálatot teljesítő őrök is szívesen állnak rendelkezésre bárminemű kérdés esetén.  

Elektromos töltőállomások

A WestEnd City Center ebben az évben is nagy hangsúlyt fektet a környezettudatos életmód népszerűsítésére, így az E-Mobility Network keretén belül elköteleztük magunkat az elektromos mobilitás magyarországi támogatására.

Tovább

Parkolás buszoknak

Buszok parkolására is van lehetőség a WestEnd City Center területén. A Ferdinánd-híd alatt 15 busz befogadására képes parkolóhely várja csoportosan érkező Vendégeinket.

Tovább

Parkolás

A WestEnd City Center autóval érkező látogatói az 1500 férőhelyes, több szintes, kamerákkal megfigyelt parkolóházból és mélygarázsból gyorsan, kényelmesen juthatnak a bevásárlóközpont különböző pontjaira. A garázsszolgálat tagjai és a parkolóban szolgálatot teljesítő őrök szívesen állnak rendelkezésre bárminemű kérdés esetén.

Tovább

Parkolás motorral

Motorral jönnél? A parkolás így sem lesz probléma, ugyanis az üzletház 2013-ban kialakított a P2-es szinten egy motoros parkolót a motorral közlekedők számára. Itt a parkoló díj mindössze 300.- HUF/nap.

Tovább

Kerékpárosoknak

A WestEnd a környezettudatosság jegyében elhatározta, hogy elindítja a „WestEnd Zöldprogram”-ot, melynek egyik állomása a WEBI program, kifejezetten a kerékpárosok számára. Ismerd meg ezt a fantasztikus kezdeményezést!

Tovább