Szolgáltatások

img

A WestEnd City Center szolgáltatásai, és az üzletek szolgáltatásai is a vásárlói és látogatói élmények biztosításáért jöttek létre. Cikkeinben pontos információkat, és leírásokat gyűjtöttünk össze, hogy még könnyebb legyen megtalálni a megfelelőt.

Információs pultok

Bármilyen kérdés esetén az aluljáró szinten a Millenium udvarban a szökőkútnál, hétfőtől szombatig 10:00-20:00 óráig, a földszinten a Ferdinánd téren pedig hétfőtől szombatig 10:00-21:00 óráig vasárnap pedig 10:00-18:00 óráig állnak kolllegáink a rendelkezésedre. Az aluljárószinti pontban fogyasztóvédelmi kérésekkel is szívesen segítünk.

Tovább

Baba-mama szoba

A Baba-Mama szobát a WestEnd, csatlakozva a nemzetközi felhíváshoz és elváráshoz a Magyar Védőnők Egyesülete szakmai segítségével alakította ki. A szoba a WestEnd emeleti szintjéről fölfelé, lifttel vagy lépcsőn közelíthető meg a Semiramis Tetőkertre kivezető kijárat irányába.

 

Tovább

WestEnd Vevőkör

A WestEnd Vevőkör a ház fogyasztóvédelmi pontja. Fogyasztóvédelmi szakemberek segítségével szeretnénk elérni, hogy a reklamációt ne házon kívül, telefonálgatással, levelezéssel, a hatóságok segítségével kelljen elintézni, hanem azonnal a helyszínen megoldhassuk azokat.

Tovább

Ruhatár

Ruhatár és csomagmegőrző szolgáltatásunkat novembertől márciusig mindennap 11:00 és 21:00 között, áprilistól októberig mindennap 12:00-20:00-ig vehetitek igénybe az aluljárószinten a Millennium udvarból nyíló Alpár Ignác közben, a mosdók mellett

Tovább