WestEnd Általános

img

A WestEnd City Centerre vonatkozó általános információk: elérhetőségek, nyitva tartások, szolgáltatásaink, a bevásárlóközpont parkolójához tartozó leírások gyűjteménye.  

WestEnd Tetőterasz

A WestEnd City Center Tetőteraszán gyorsan, és kevés energia-befektetéssel a szabadban érezhetjük magunkat a főváros közepén.

Tovább

Adatvédelmi nyilatkozat

Kérjük, hogy az alábbi tájékoztatást figyelmesen olvasd el, és ne iratkozz fel a hírlevél listára, amennyiben az alábbi feltétetelekkel nem értesz egyet. A hírlevélfeliratkozással a személyes adataidnak kezeléséhez hozzájárulsz.

Tovább

Kapcsolat

A WestEnd City Center esetében fontos, telefonszámokat és egyéb elérhetőségeket összegyűjtöttük, hogy könnyen elérhető legyen mindenki számára.

Tovább

Nyitva tartás

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, mindenképp nézz utána a pontos nyitva tartási időknek, mert ezek változhatnak (főként az ünnepi időszakokban). A cikkünkben minden fontos információt megtalálsz, amire szükséged lehet.

Tovább

Információ

A WestEnd City Center általános információi, amelyek segítségével minden további pontosítást elérhetsz.

 

Tovább

WestEnd Vásárlási Utalvány

Az ideális megoldás ha nem tudod, hogy mire vágynak szeretteid, barátaid vagy ismerőseid. Látogass el a WestEnd-be, ahol az Információs Pontoknál vásárolhatsz WestEnd Vásárlási Utalványt 2000, 3000, 5000 és 10000 Ft értékben! Nagy előnye, hogy korlátlan ideig elvásárolható, és akár át is ruházható. Az utalávnyt elfogadó üzletekről az üzletkeresőben tájékozodhatsz.
A karácsony előtti és utáni időszakban előfordulhat, hogy bizonyos címletek készlethiány miatt átmenetileg nem kaphatók. Kérjük érdeklődj a WestEnd információs vonalán, a 06-1-238-7777 számon és kérd a kezelő jelentkezését!

Tovább

Szolgáltatás

A WestEnd City Center szolgáltatásai között olyan fontos, és a mindennapok zavartalan működéséhez elengedhetetlen szolgáltatásokat találsz meg, mint például a Baba-mama szoba, a ruhatár, információs pultok és társai. 

Tovább

Parkolás

A WestEnd City Center autóval érkező látogatói az 1500 férőhelyes, több szintes, kamerákkal megfigyelt parkolóházból és mélygarázsból gyorsan, kényelmesen juthatnak a bevásárlóközpont különböző pontjaira. A garázsszolgálat tagjai és a parkolóban szolgálatot teljesítő őrök szívesen állnak rendelkezésre bárminemű kérdés esetén.

Tovább

Megközelítés

Indulj el akár autóval, tömegközlekedéssel vagy gyalog, biztosan célba érsz, mert a WestEnd-et egyszerűen nem lehet nem megtalálni. A bevásárlóközpont a város egyik fő közlekedési csomópontjában található a Lehel tér és a Nyugati tér között, a Nyugati pályaudvar mellett.

Tovább