× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Élmények, szeretettel

Lepd meg szeretteidet, ismerőseidet a választás szabadságával, ajándékozz jeles alkalmakra megújult Westend ajándékkártyát

 

Hogyan tudsz ajándékkártyát vásárolni?

Gyere a Westend aluljárószintjének közepén található információs pulthoz. Válassz egy új típusú, mágnescsíkkal rendelkező kártyát és egy hozzá illő tokot. Az ajándékkártyák a 2.000 és 100.000 forint közötti tetszőleges összeggel tölthetők fel, ezer forintos léptékben. Az ajándékkártyára feltöltött összeg akár több részletben, a kibocsátástól számított 12 hónapon belül vásárolhatod le. A mágnescsíkkal rendelkező ajándékkártyát elfogadó üzletek listája változhat.

 

Annak érdekében, hogy az Ajándékkártyát a Bevásárlóközpont minél több üzletében fel tudd használni a fizetéshez - 2023.05.22. napjától megújítottuk az ajándékkártyánkat. Az aktuális listájáért kattints ide!

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy a listában szereplő üzletekben a 2023.05.22. előtt vásárolt Westend digitális ajándékkártyádat nem fogadják el. Kérd az Információs Pultban dolgozó kollégák segítségét az ajándékkártya díjmentes cseréjében, mellyel akadály nélkül vásárolhatsz tovább.

 

Az ajándékkártya nem újratölthető és nem visszaváltható. Az Általános Szerződési feltételekről részletesebben itt olvashatsz!

Nagyobb összegű, céges vásárlás esetén kérjük, hogy írj egy emailt a parkolopenztar@westend.hu címre. Karácsonyi megrendeléseket legkésőbb 2023. december 10-ig várjuk.

 

 

A mágnescsíkkal nem rendelkező régebbi típusú - 2.000 Ft és 5.000 Ft címletű -  Westend ajándékkártyák 2024.10.31-ig illetve  2026. 12. 31-ig vásárolhatók le. Ezen típusú ajándékkártyákat elfogadó üzleteink listája eltér az új, mágnescsíkkal rendelkező kártyákat elfogadó üzletekétől. A mágnescsíkkal nem rendelkező ajándékkártyát elfogadó üzletek listáját  itt találod.

 

Ellenőrizd aktuális egyenleged és a lejárati határidőt:

Mutasd az egyenlegem