× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

AMTS 2022 élő autóépítés a Westendben!

AMTS 2022 élő autóépítés a Westendben!

2022-01-26 11:04:53

Az AMTS hagyományos élő autóépítés programja idén is még jóval a rendezvény előtt lezajlik, méghozzá nem is akárhol: a programra január 27 – 31. között, a Westend Bevásárlóközpont szívében felállított AMTS standon kerül sor, mindenki szeme láttára élőben, mindössze néhány nap leforgása alatt!
 
A január 27-én, reggel 10 órától induló nyilvános átépítés helye a Westend bevásárlóközpont Millennium udvara, ahol egy mini-autókiállítás keretei között folynak majd a munkálatok, minden nap 19 óráig. A show szakemberei szokás szerint ízekre szedik az autót, majd a belterét, hangrendszerét és futóművét, valamint a teljes külső megjelenését minőségi komponensekkel teszik egyedivé. Az elkészült nyereményautót pedig január 31-én lehet megtekinteni ugyanitt, de az AMTS-ig is még számos autós rendezvényen találkozhatnak vele az érdeklődők.
 
Nyerd meg a Mazda MX5 Roadstert
 
Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol az AMTS rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén. Sőt, belépőidet akár a Westendben is megvásárolhatod hoszteszeinktől az építés ideje alatt az AMTS standon, ha éppen arra jársz. Az átépített Mazda MX-5 pedig márciusban, az AMTS harmadik napján kerül kisorsolásra - addig pedig még sok helyen találkozhatsz majd vele!
 
Gyere el a Westendbe és nézd meg, hogyan alakítjuk át az idei AMTS-autót, melyet akár Te is megnyerhetsz! Vedd meg a jegyed MOST elővételben, olcsóbban, gyere el márciusban az AMTS-re és indulj Te is a fődíjunkért!

Bővebb infók: www.amts.hu

Mentsd el az eseményt a kedvenceid közé és keresd a kedvezményes kuponokat!

Letöltöm a Westend Appot