× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Bringás reggeli a Westendnél

Bringás reggeli a Westendnél

2021-09-21 14:36:06

Neked mit jelent a bringázás élménye? Szabadságot? Egy környezetbarát közlekedési eszközt? Vagy a kedvenc mozgásformádat? Akárhogy is legyen, van egy finom ajánlatunk számodra:

Kezdd a napodat velünk szeptember 22-én a Westend Váci úti oldalán található MOL Bubi állomásnál, ahol igazi bringásoknak való egészséges és tápláló reggelivel várunk a Magyar Kerékpárosklub szervezésében! A megmaradt reggeli csomagokat a Budapest Bike Maffia segítségével rászorulóknak juttatjuk majd el.

Az élmény pedig úgy jó, ha megosztjuk. Hívd meg minden kerékpárral járó vagy eddig még nem bringázó kollégádat egy közös reggelire, és indítsátok együtt energikusan a napot! Akár már régóta az életed része a biciklizés, akár most kezded el a hétköznapokban használni, egy szuper közösség része vagy!

Tudtad, hogy a Westend főbejáratainál ingyenes bringaparkolók várnak? Sőt, ha a Westend Tetőkertbe jössz, kerékpárodat közvetlenül a Tetőkert mellett is lekötheted az „A” parkolószinten, ahol egy mini szervizpontot is találsz.

📖 A bringás reggeliken szerezhetsz egy-egy példányt az ORFK-OBB támogatásával kiadott Kisokosból, de online is elolvashatod: http://kerekparosklub.hu/kisokos

🖥️ Szeretnéd, ha munkahelyed bringabaráttá válna? Nézd meg a Bringázz a Munkába workshopokról készült cikkeket, amikben hasznos tippeket találhatsz: http://bringazzamunkaba.hu

😷 VÍRUSVÉDELEM

Kiemelten figyelünk az esemény biztonságára önkénteseink védőfelszereléseivel és a reggeli, uzsonnák csomagolásával.

Mentsd el az eseményt a kedvenceid közé és keresd a kedvezményes kuponokat!

Letöltöm a Westend Appot