× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Idén is bringás uzsonna a Teraszunkon!

Idén is bringás uzsonna a Teraszunkon!

2023-05-12 15:59:23

Gyertek tömegközlekedéssel, vagy két keréken a Westendbe, ezzel is csökkentve a belvárosi autóforgalmat és légszennyezést! Kifejezetten a kerékpárosoknak és a közösségi közlekedést használóknak alakítottuk ki az üzletközpont Ferdinánd tér felőli bejáratát, ami a szezonnyitásra megújult. Május 17-én vendégül látjuk itt a bringásokat egy uzsonnára, mert a Westend is egyike annak a hetven helyszínnek az országban, amelyek ezen a napon csatlakoztak a Magyar Kerékpárklub kezdeményezéséhez, amivel a kerékpáros közlekedést népszerűsítik!

Tavasszal elérkezett a szabadtéri találkozóhelyek évszaka, amikor nyitnak a közösségi terek és teraszok. A Westendnél fontosnak tartjuk, hogy a vásárlási lehetőségek és szolgáltatások mellett közösségi térként, edukatív és szórakoztató központként is funkcionáljunk. Szeretnénk ösztönözni titeket a tömeg- és közösségi eszközök igénybevételére, amire a bevásárlóközpont elhelyezkedése és könnyű megközelíthetősége jó lehetőséget ad. Az autóforgalom mérséklése ugyanis elengedhetetlen, hogy élhetőbbé váljon a belváros, ez mindannyiunk érdeke.

Ha két keréken érkeztek, legkönnyebben a Ferdinánd tér felől tudjátok megközelíteni a Westendet, ezért itt kialakítottunk számotokra egy biciklis közösségi helyet, pihenőt, parkolót és self-service pontot. A megújult Terasz májusban nyit, méghozzá egy országos kezdeményezéshez, a bringás uzsonnához kapcsolódva. Ezen a napon 16-18 óráig a Teraszra érkező biciklistákat megvendégeljük a Spar közreműködésével, s ha két keréken jöttök, a Westend applikáció használatával egy nyereményjátékon is részt vehettek, aminek a fődíja természetesen egy kerékpár lesz a Hervis felajánlásából!

Kerékpárosként a tavalyi fejlesztéseknek köszönhetően 20 új parkolót, 3 biciklispadot és egy kulacstöltőt használhattok és igénybe vehettek egy önkiszolgáló szerelőállomást is. A Westend partnerei a Mol Limo, Share Now és a Mol Bubi is, így ezekkel a közösségi közlekedési eszközökkel is tudtok már parkolni.

Mentsd el az eseményt a kedvenceid közé és keresd a kedvezményes kuponokat!

Letöltöm a Westend Appot