× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Vár a cseh sörfesztivál a Westend Tetőkertben!

Vár a cseh sörfesztivál a Westend Tetőkertben!

2022-06-01 15:29:00

15 éves a Budapesti Cseh Sörfesztivál

100 féle cseh sört kóstolhatsz a Westend Tetőkerten

 A kisüzemi és kraft cseh sörfőzdék mellett, a nagyüzemiek is képviseltetik magukat június 8. és 12. között a város felett elterülő Westend Tetőkerten. Közel 30 kiállító, több mint 100 féle csapolt és üveges maláta és komlókülönlegességgel várja a látogatókat idén is, immár 15. alkalommal.

 A cseh sörök mellett, cseh sörpárlatokkal, cseh rövidital különlegességekkel és a sörös gasztronómia tradicionális fogásaival várja a Serfőző csapata a látogatókat június 2. hétvégéjén a város felett, Magyarország legrégebb óta működő sörfesztiválján. A közismert nagy és kisüzemi sörmárkák mellett, mint a Krusovice, a Primátor, a Pilsner Urquell vagy a Holba mellett olyan, kevésbé ismert főleg kraft sörmárkákkal is találkozhattok a Westend Tetőkerten, mint a Permon, a Postřižinské, a Dudák, a Clock, a Ježek, a Kocour, a Matuška, vagy a Žatecký. A szaftos cseh ételekről és sörkorcsolyákról pedig a Grill Király, SmoKing BBQ és a Láng Fánk csapata gondoskodik.

 A Serfőző csapat idén az Indoor Sörfesztiválokon megszokott sörvacsorával dobja fel a csütörtököt. Június 9-én 7 fogásos gourmet gasztró sörutazást szerveznek a Ferdinand étterem vezető séfjével, aki kifejezetten cseh sörökhöz készített cseh fogásokkal kápráztatja majd el az érdeklődőket. A sörvacsora előre megváltott jeggyel látogatható, amely az Eventim weboldalán érhető el.

Találkozzunk a XV. Budapesti Cseh Sörfesztiválon június 8. és 12. között a Westend Tetőkerten!

További információk: Serfőző Facebook oldala

Mentsd el az eseményt a kedvenceid közé és keresd a kedvezményes kuponokat!

Letöltöm a Westend Appot