× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Egy online játék, ami összehoz

Egy online játék, ami összehoz

2020-04-16 17:37:15

Nekünk nagyon hiányzik már a Westend, hiszen számunkra nemcsak egy bevásárlóközpont Budapest szívében, hanem a munkahelyünk is, ahová örömmel jártunk minden egyes nap. Az életünk egy ideje megváltozott, így ahányan csak tehetjük, otthonaikból dolgozunk azon, hogy most is elérhető közelségben legyünk számotokra és minden szükséges dolog beszerezhető legyen. Ha majd visszatérhettek hozzánk, és újra megtelhetnek élettel a közösségi tereink, akkor nagyszerű élményekkel, szuper ajánlatokkal várunk benneteket. Ezzel telnek a dolgos hétköznapjaink, az otthonaikban.

Most egy játékra hívunk titeket, hogy végre újra egy hullámhosszra kerülhessünk, igaz egyelőre csak online! De mit ér egy játék, ha nincs tétje?! Ezért a díj egy 100 000 Ft-os Westend vásárlási utalvány.

Mi – a Westend munkatársai - elmondjuk egy Facebook videóban, hogy nekünk személy szerint, mi hiányzik a Westendből. Titeket pedig arra kérünk, hogy a Facebook posztunk alatt, kommentben írjátok meg, hogy ti mit hiányoltok leginkább a mi folyton nyüzsgő közösségünkből!

Hiányoztok!
Kattints és nyerd meg Te
a 100.000 Forintos vásárlási utalványt!

Őszinte kíváncsisággal várjuk a válaszaitokat! Ha tudni szeretnétek, hogy mi milyen választ adtunk erre a kérdésre, akkor várunk benneteket a Facebookon. Eredményt 2020. május 2-án hirdetünk.

Nekünk a legjobban hiányoznak az…ide kattintva kiderül. 

A Westend 2020. tavaszi nyereményjátékához kapcsolódó részvételi Szabályzatot és Adatkezelési Tájékoztatót ide kattintva olvashatod el!

#vigyázzatokmagatokra  #veletekvagyunk #együttkönnyebb

Mentsd el az eseményt a kedvenceid közé és keresd a kedvezményes kuponokat!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended