× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Élj tudatosan design pályázat

Élj tudatosan design pályázat

2022-10-05 12:54:27

Ha eddig csak álmodoztál a jövőről, akkor most itt az idő, hogy megtervezd!

Indulj el a Westend dizájnpályázatán, aminek témája a fenntarthatóság! Ennek jegyében kell most kreatív tartalommal megtölteni az ikonikus nagy W betűt!  A terved kapcsolódjon a Westend októberi imidzskampányához, aminek a szlogenje: Élj tudatosan! A kampány három nagy területre koncentrál: az élelmiszerpazarlás elleni küzdelemre, a használt ruhák újrahasznosítására – például úgy, hogy behozod a ReStore-ba – és a papírmentes parkolásra, amit az üzletközpont saját parkoló applikációjával tudsz kivitelezni.

Te adod a kreativitást, mi pedig átengedjük neked hozzá a logónkat! Tervezd újra, hogy ez a három terület és egyáltalán, a fenntartható jövő mindenki számára magától értetődően fontos legyen!

 

LEADOM A PÁLYÁZATOM

 

A pályázatról 

A Westend Bevásárlóközpont 2019-es arculati tenderét az Avalanche Kreatív Ügynökség nyerte, aki egy dinamikus arculatot álmodott meg számunkra, így biztosítva megannyi lehetőséget kampányaink egyedi és változatos megjelenítéséhez. A logóban található W betű konténerként funkcionál, tehát a forma adott, de tartalom szabadon változtatható.

A konténerlogó adta változatosságot kihasználva 2020. novemberében írtuk ki az első kreatív tervezői pályázatunkat, melynek témáját maga a bevásárlóközpont, a látogatók Westendhez fűződő élményei adták – mindezt a W betűben megjelenítve. Több mint 300, igazán minőségi pályamű érkezett hozzánk, melyekből a legkiemelkedőbbeket értékes nyereményekkel díjaztunk, a 40 legjobb pályamunkát pedig kiállítottuk a bevásárlóközpontban. 2021-ben ismételten számos művet küldtek be a pályázók, amikor is az Együtt minden jobb! üzenet volt a fő vezérvonala a kampánynak, mellyel a koronavírus utáni időszakban felmerült társadalmi igényekre reagálva hirdettük meg pályázatunkat.

A nagy sikerekre való tekintettel pályázatunkat idén is meghirdetjük. A TOP40 alkotás november közepétől a Westend folyosóit díszítik majd, egészen január 15-ig.

Mutasd meg, neked mit jelent a fenntarthatóság  a Westend kapcsán!

Fontos számodra is a vásárlás fenntartható megközelítése? ReStore üzletünk inspirál Téged a tudatos ruha vásárlásakor? Fontos számodra is a papírmentes élet? Parkoláskor előnybe részesíted a Westendet, tudva, hogy nálunk nagyon könnyen megoldható applikáció segítségével is? Te mit teszel az ételpazarlás ellen? 

Készítsd el a saját grafikád, egy dolog adott, a W forma!

A feladat tehát nem más, mint digitálisan megtölteni a Westend konténerlogóját olyan tartalommal, ami számodra legjobban reprezentálja a fenntarthatóságot, a tudatos vásárlást, a tudatos fogyasztást és a papírmentes parkolási megoldást a bevásárlóközponthoz kötődően. Egy pályázó maximum 3 alkotással pályázhat. 

LETÖLTÖM A SABLONT

 

Zsűri és díjazás

És persze nem csak a logónkat adjuk, hanem nagyszerű díjakat és egy kiváló szakemberekből álló zsűrit is. Winkler Nóra, rádiós és televíziós műsorvezető, művészeti újságíró, árverésvezető, Balázs Nikolett, a MŰTŐ kollektíva tagja, nemzetközileg aktív művész és Pátkai Marcell, az Artkartett vezetője fogja elbírálni a beérkezett pályázatokat. Az első három helyezett 300 000, 200 000, illetve 100 000 forint értékű Westend ajándékkártyát kap. A szakmai zsűrin kívül a Westend három bérlője: a Desigual, a Westend Leroy és a Cinema City Westend is ajánl fel különdíjakat és lesz online közönségszavazás is. A legjobb 40 pályaműből pedig kiállítás nyílik nálunk, ami egészen jövő január közepéig látható lesz.

Mutasd meg a jövőt és mutasd meg magad! Töltsd fel a logótervedet november 04-ig, november 17-én pedig nézd meg az oldalunkon, hogy a díjazottak között vagy-e. A pályázat további részletei a www.westend.hu/designpalyazat  oldalon érhetők el.


Szakmai zsűri:

  • Winkler Nóra, rádiós és televíziós műsorvezető, művészeti újságíró, árverésvezető
  • Balázs Nikolett, a MŰTŐ kollektíva tagja, nemzetközileg aktív művész
  • Pátkai Marcell, az Artkartett vezetője 


Szponzori zsűri:

  • Westend Desigual
  • Westend Leroy
  • Cinema City Westend


Döntés:

A szakmai és szponzori zsűri a beérkezett pályaművekből kiválasztja az I., II. és III. helyezetteket, illetve a szponzori díjazottakat. Ezeken felül a legjobbnak ítélt akoltásokat a Westend a saját facebook oldalán közzéteszi és közönségszavazásra bocsátja. A legtöbb szavazatot kapott 3 alkotást 1-1 db 10.000 Ft értékű Westend ajándékkártyával jutalmazzuk.


Eredményhirdetés:

I., II., III. helyezett és szponzori eredményhirdetés: 2022. november 17.

Közönségszavazat: 2022. november 30.


Díjazás:

Szakmai díjak:     

  • I. helyezett: 300.000 Ft értékű Westend ajándékkártya
  • II. helyezett: 200.000 Ft értékű Westend ajándékkártya
  • III. helyezett: 100.000 Ft értékű Westend ajándékkártya

 

Szponzori díjak:

  • 30.000 Ft értékű Desigual táska-utalvány
  • 2 fős vacsora Westend Leroy felajánlásából
  • Moziélmény Neked és 10 barátodnak a Cinema City Westend 4DX termében

 

Közönségdíjak:

  • 3 x 10.000 Ft értékű Westend ajándékkártya

 

Közzététel és felhasználás:

A díjnyertes alkotásokat, és a zsűri által legjobbnak ítélt pályaműveket az alábbi felületeken jelenítjük meg:

  • kiállítás keretében a Westend bevásárlóközpontban
  • a Westend közösségimédia felületein (Facebook, Instagram)
  • a westend.hu weboldalon és a Westend applikációban
  • a Westend digitális homlokzati logóiban
  • PR cikkekben és egyéb, az eseményről beszámoló közleményekben, beszámolókban
  • egyéb, a Westend bevásárlóközpont kommunikációját támogató felületeken

A közzétételhez szükséges szerkesztési és gyártási feladatok (pl. nyomtatás, digitalizálás) költségét a Westend Üzemeltető Kft. állja. A kiállított művek épségéért a Westend felelősséget nem vállal.

A kiállítás legkésőbb 2023. január 15-ig lesz megtekinthető (szabad hely függvényében módosulhat). Ezt követően az alkotásokat a Westend nem tárolja, az eredeti művek előzetes jelzés alapján legkésőbb 2023. január 20. napjáig átvehetők a Westend Üzemeltető Kft. marketingirodájában (1062 Budapest, Váci út 3.)

A Pályázó a pályázati anyaga benyújtásával egyidejűleg elfogadja, hogy a Westend Üzemeltető Kft., mint a pályázat kiírója jogosult időbeni korlát nélkül felhasználni a Pályázó szellemei termékét (pályázatra benyújtott grafikai ötleteit, munkáját), s azért utóbb – függetlenül attól, hogy részesül-e nyereményben vagy sem - nem támaszthat igényt sem a Westend Üzemeltető Kft-vel, sem a Westend Bevásárlóközponttal, sem harmadik személlyel szemben.

 

Élj tudatosan, tervezz kreatívan!

Mentsd el az eseményt a kedvenceid közé és keresd a kedvezményes kuponokat!

Letöltöm a Westend Appot