× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Vegyél részt Cirrhopp zöld workshopján, a Restore by Westendben!

Vegyél részt Cirrhopp zöld workshopján, a Restore by Westendben!

2022-04-20 11:29:59

Április 22-én, a Restore használtruha-gyűjtő helyiség nyitónapján délután 15-18 óráig Cirrhopp workshop lesz Balogh Kingával, a brand tervezőjével a Westendben, ahol újrahasznosítható anyagokból, azaz csomagolási hulladékból és megunt ruházatból készíthetsz ékszereket, kiegészítőket.

A ReStore a Föld napján várja először a látogatókat és ruhákat leadókat, a gyűjtésől és további részletekről ebben a cikkben olvashatsz. Na de mit kell tudni a Cirrhoppról? 

BALOGH KINGA ÉS A CIRRHOPP 

Balogh Kinga, a brand tervezője 2011 óta tervez és készít újrahasznosítható anyagokból, azaz csomagolási hulladékból és megunt ruházatból izgalmas ékszereket, kiegészítőket. A textilékszerek esetében Kinga a saját, kreatív ötleteit ölti formába fonással, szövéssel vagy akár csomózásos technikával. Megunt, de nem elhasználódott pamut ruhadarabokból dolgozik, ezekből készülnek végtelen színvariációban antiallergén, bababarát ékszerek és kiegészítők.

Cirrhopp Workshop a Westendben

 A Cirrhopp jelenleg a Precious Plastic mozgalomhoz kapcsolódva már HDPE és PP alapanyaggal (műanyag kupakok és flakonok) is foglalkozik a PET (pillepalack) újrahasznosítása és a megunt ruházat újragondolása mellett.

Cirrhopp workshop

“Fontosnak tartom, hogy átadjam másoknak is a technikai fogások és fortélyok egy részét, hiszen az újrahasznosítás, az értékek megőrzése egyre többünket foglalkoztat, egyre nyitottabbak és érzékenyebbek vagyunk ebben a témában. A Cirrhoppal országszerte tartok újrahasznosító-workshopokat, ami szerintem különösen hasznos a következő generáció környezeti és kreatív nevelésében” - árulta el Balogh Kinga.



ITT REGISZTRÁLJ

Ha kipróbálnád magad, és te is készítenél izgalmas, fenntartható ékszereket Kingával, ezen a linken tudsz regisztrálni.
Hozd el megunt, de még jó állapotú ruháidat, és gondold újra Cirrhopp workshopján, valamint csatlakozz a nyitó hétvége Facebook eseményéhez!

Mentsd el az eseményt a kedvenceid közé és keresd a kedvezményes kuponokat!

Letöltöm a Westend Appot