× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Hímzés Fankapankával a Westend ReStore-ban!

Hímzés Fankapankával a Westend ReStore-ban!

2022-05-19 09:58:54

Hímző workshopot tart május 21-én 14 és 17 óra között a Westend Restore-ban Fankapanka, az eseményre már lehet regisztrálni, tartsatok velünk!  

Ha érdekel a hímzés, esetleg már űzöd is, de továbbfejlesztenéd tudásod, akkor várunk most szombaton a bevásárlóközpont első emeleti használtruha-gyűjtő helyiségében!

Westend_ReStore_Fankapanka

Az első órában az alapöltéssel ismerkedhetsz meg, ezt követően mindenki megalkothatja a saját maga által hímzett ruhadarabját, amelynek alapanyaga egy különleges, fenntartható és etikus gyártással készülő biopamut. „Ezeknek a ruháknak 90%-kal kisebb a szénlábnyoma, mint egy átlagos pamutpólónak, illetve nagyon puha és minőségi az anyag a hímzéshez. Ma már elengedhetetlen, hogy ha új terméket hozunk be a körforgásba, azaz újat gyártunk, akkor az a legkevésbé legyen káros a Földnek. De persze a legjobb mindig az, ha a ruhákat is újrahasznosítjuk a környezet és a társadalom számára is értékes módon” – mondta el Szaszák Fanni, a Fankapanka márka megálmodója.

Westend_Fankapanka
Szaszák Fanni

Ha pedig még belefér a napodba, akkor vésd fel a naptáradba, hogy ezen a napon kezdődik a Vegan Weekend Market is a Westend Tetőkertben, ahova az 1. emeletről egyenesen kivezet az út, csak pár lépés a sok vegán finomság!

A workshopra bárki regisztrálhat, az előzetesen befizetett 1500 forintos díjat a résztvevők ajándékkártya formájában kapják vissza. A résztvevők száma korlátozott, ezért érdemes mielőbb regisztrálni.

Április 22-én, a Föld napján nyílt meg a Westend ReStore, és már az indulásnál 800 kilónyi használtruha gyűlt össze az itt kihelyezett konténerekben. Az összegyűlt ruhák egy részét a Textrade a Magyar Vöröskeresztnek ajánlja fel a szervezet igényei alapján, a többi textil újrahasználva vagy újrahasznosítva kerül vissza a körforgásba.

Mentsd el az eseményt a kedvenceid közé és keresd a kedvezményes kuponokat!

Letöltöm a Westend Appot