× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Jégpályák Éjszakája a Westend Jégteraszon

Jégpályák Éjszakája a Westend Jégteraszon

2022-01-13 13:59:37

Egy éjszaka, ami csak a téli örömökről és a korcsolyázásról szól - Allianz Jégpályák Éjszakája a Westend Jégteraszon!
 
A Magyar Jégkorong Szövetség 2022-ben hatodszor szervezi meg a Jégpályák Éjszakáját, a legnagyobb hazai télisport-rendezvényt.
 
Csússzatok az éjszakai korizás élményére meghosszabbtott nyitva tartással, egészen éjfélig! Ha fáznátok, a Westend Tetőkertjében a található Jack&Wine Hütténél melegedhettek át egy forró ital mellett. A tökéletes korizás élményéhez DJ Virus ritmusai fognak hozzájárulni.
 
BELÉPŐ
A jégpálya használati díja 1.500 Ft/fő, mely teljes egészében levásárolható a Westend több mint 150, ajándékutalványt elfogadó üzletében a belépődíj megfizetésekor kapott kártyán megjelölt határidőig. A belépéskor kapott kártya a tetőkerti szolgáltatóknál nem használható fel.
 
A jégpálya 10 év alatti gyerekek számára, valamint érvényes VI. kerületi lakcímkártyával rendelkezőknek ingyenesen használható. A helyszínen bérelhető korcsolya bérleti díj: 800 Ft.
Az esemény a jelenleg hatályos rendelkezések szerint maximum 500 főig védettségi igazolvány nélkül látogatható, de kérjük, tartsd be az általános egészségügyi szabályokat.
Az eseményen mindenki saját felelősségén vehet részt. A Tetőkertben készült fotókat a Westend saját felületein promóciós célra felhasználhatja.

A programváltozás jogát fenntartjuk!
Csatlakozz a Facebook eseményhez!

Mentsd el az eseményt a kedvenceid közé és keresd a kedvezményes kuponokat!

Letöltöm a Westend Appot