× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Jelentkezz kreatív tervezőpályázatunkra

Jelentkezz kreatív tervezőpályázatunkra

2021-10-18 12:51:22

Jelentkezz kreatív tervezőpályázatunkra, hogy tiéd legyen a 300.000 Ft értékű fődíj vagy a többi szuper nyeremény egyike!

A Westend bevásárlóközpont 2019-ben ünnepelte megnyitásának 20. évfordulóját. Ez alkalomból nemcsak hatalmas születésnapi eseménysorozattal készültünk, de teljesen új arculattal köszöntöttük a velünk ünneplőket.

A meghívásos tenderen győztesnek választott Avalanche Kreatív Ügynökség egy dinamikus arculatot álmodott meg a bevásárlóközpontnak, mely számtalan lehetőséget biztosít kampányaink egyedi és változatos megjelenítéséhez. A logóban található W betű konténerként funkcionál, tehát a forma adott, de tartalom szabadon változtatható.

Tavaly novemberben szerveztük meg első kreatív tervezői pályázatunkat, melynek témáját maga a bevásárlóközpont, a látogatók Westendhez fűződő élményei adták – mindezt a W betűben megjelenítve. Több mint 300, igazán minőségi pályamű érkezett hozzánk, melyből 3 díjazott, 3 különdíjas, 10 közönségszavazattal jutalmazott kapott nyereményt, a 40 legjobb pályamunkát pedig kiállítottuk a bevásárlóközpontban.  A nagy sikerre való tekintettel pályázatunkat idén is meghirdetjük!

Nézd meg a 2020. évi pályázat legjobb pályamunkáit

 

 Mutasd meg, neked mit jelent a közösség a Westend kapcsán!

Téma: a közösség, hiszen együtt minden jobb!

A saját mikroközösségedben, pároddal, barátaiddal látogatsz el hozzánk legszívesebben? Vagy alapvetően a Westend közössége, a vásárlók forgataga, nyüzsgő közeg vonz? Kisebb, különleges csoportokban érzed jól magad, például egy tetőkerti rendezvényünk alkalmával? Vagy ha a Westendre gondolsz, a városi létformához való kapcsolódás jut eszedbe?

Készíts számítógépes grafikát, fess, rajzolj, fotózz, ragassz, válassz bármilyen egyedi technikát! Egy dolog adott, a W forma!

 A feladat tehát nem más, mit bemutatni a Westend konténerlogóját olyan tartalommal, ami számodra legjobban reprezentálja a közösséget, a közösségi élményt a bevásárlóközponthoz kötődően.

A W sablont, a részletes pályázati feltételeket – mintákkal és letölthető sablonnal, az adatkezelési tájékoztatót és a pályázati adatlapot a westend.hu/palyazat oldalon találod! A pályázat benyújtásakor csatolni kell a kitöltött és aláírt pályázati adatlapot. Ennek hiányában a jelentkezést nem tudjuk elfogadni!

Leadási határidő: 2021. november 7. éjfél


Ki pályázhat?

Bárki, aki kedvet érez az alkotáshoz 7-99 éves korig! 16 éves kor alatt a pályázat beadásához szülői nyilatkozat szükséges. Egy pályázó maximum 3 alkotással pályázat. Minden alkotáshoz külön pályázati adatlap szükséges!

Szakmai zsűri 

  • Kovács Orsolya - a Westend marketingigazgatója
  • Csillag Eszter - a Q Contemporary vezetője
  • Balogh Balázs - média designer
  • Csizik Balázs - képzőművész, tervezőgrafikus

Szponzori Zsűri:

  • Axis Café & Lounge
  • Libri Könyvesbolt
  • Pirex Papír

 

Döntés:

A zsűri a beérkezett pályaművekből kiválasztja az I., II. és III. helyezetteket, illetve a szponzori csomagok díjazottjait. Ezeken felül a legjobbnak ítélt akoltásokat a Westend a saját facebook oldalán közzéteszi és közönségszavazásra bocsátja. A legtöbb szavazatot kapott 10 alkotást a Westend 1-1 ajándékcsomagjával jutalmazzuk.

Eredményhirdetés:

I., II., III. helyezett és szponzori csomagok: 2021. november 15.

Közönségszavazat: 2021. november 30.

 

Díjazás:

I. helyezett: 300.000 Ft vásárlási utalvány

II. helyezett: 200.000 Ft vásárlási utalvány

III. helyezett: 100.000 Ft vásárlási utalvány

IV. közönségszavazat: 10 db Westend ajándékcsomag (10.000 Ft értékben/csomag)

Szponzori nyeremények: hamarosan

 

A további részletekért
és a pályázati dokumentumokért kattints ide!

 

Budapest, 2021. október 18.

 

Mentsd el az eseményt a kedvenceid közé és keresd a kedvezményes kuponokat!

Letöltöm a Westend Appot