× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Június 3-án megnyitjuk a Westend Drive-In Cinemát!

Június 3-án megnyitjuk a Westend Drive-In Cinemát!

2020-05-27 12:11:50

Június 3-án, szerdán 21 órakor megnyitjuk a Westend Drive-In Cinemat, Budapest Rooftop Cinemaval és a MOL Limóval együttműködésben!

Az autós mozit a Cohen testvérek kultikus, A nagy Lebowski című filmjével nyitjuk, melyet nem kisebb alkotások követnek a nyitóhéten, mint az Amerikai szépség, a Joker, a Pomádé, a Vissza a jövőbe és a Ponyvaregény. Az éppen aktuális műsorról folyamatosan tájékoztatunk majd titeket!

Az elmúlt hetekben az egészségügyi dolgozók, rendőrök, mentősök, tűzoltók még az átlagosnál is többet tettek az emberekért, ezért úgy döntöttünk, hogy vetítésenként 5 autós helyet ingyen biztosítunk számukra. Ezekre a helyekre a vetítés előtti napon 18 óráig emailben lehet regisztrálni az info@budapestrooftopcinema.hu címen.

A moziban a 19:30-as kapunyitást követően minden este 21 órakor indul a vetítés, jegyeket egységesen 3 887 forint/autó áron lehet kizárólag elővételesen online vásárolni – függetlenül attól, hányan ülnek a kocsiban. (Az ajánlott létszám az optimális kilátás végett 2 fő az első üléseken.)

A MOL Limo felhasználóinak a közösségi autómegosztó fix összeggel ellentételezi a várakoztatás díját, és dedikált parkolóhelyeket vehetnek igénybe. Azokra is gondoltunk, akik nem vezetnek: ők ugyanezért az árért a helyszínen parkoló MOL Limókba válthatnak helyet.

Szintén előre megrendelhetők online, a Cooltix.hu rendszerén keresztül a mozikban megszokott üdítők és ropogtatnivalók is – a járványveszély miatt a helyszínen nem lesz lehetőség sem jegyet, sem büfétermékeket vásárolni. 

Kérjük, ha ellátogatsz hozzánk, tartsd be az egészségügyi előírásokat. Az autósmoziban az autóból kiszállni csak a mosdóhasználat miatt szabad!

Jegyvásárlás és program: Elolvasom
Gyakran ismételt kérdések: Elolvasom
További információ: Budapest Rooftop Cinema web- és Facebook-oldalán.

Az esemény logisztikai támogatója a WSZL (Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft.).

Autós Mozi a Westendben

A további hírekért töltsd le az Appot!
WESTEND APP LETÖLTÉSE

Mentsd el az eseményt a kedvenceid közé és keresd a kedvezményes kuponokat!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended