× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Költészet Napja a Westendben

Költészet Napja a Westendben

2021-04-10 10:34:02

Versek, a rímek, a költészet varázslattal töltik a hétköznapokat, legyen szó örömről vagy bánatról. Éppen ezért Költészet Napja alkalmából a Vates Projecttel közösen szeretnénk megszínesíteni a mindennapokat.

Játssz velünk Facebookon és Instagramon, írd meg a kedvenc versidézeted kommentben, és nyerd meg a 2-2 db 10.000 Ft értékű Westend ajándékutalvány és a 2-2 db menő Vates maszk egyikét!

Vates x Westend maszk

A játék 2021. április 11 éjfélig tart. Sorsolás: 2021. április 12. A részletes játékszabályzatot és az adatkezelési tájékoztatót az alábbi linken találod https://bit.ly/3a6YgA7, melyet akkor fogadsz el, ha likeolod a posztunkat!

Vates x Westend maszk

A Vatesről

A Vates márkát 2019 májusában alapították és egy olyan ruházati márka és eköré szerveződő közösségi mozgalom létrehozása volt a cél, amely a művészet és a kultúra ünnepléséről szól. A közösségi médiában irodalmi és művész idézeteket osztanak meg, amelyeket a követőink küldenek be, így a saját közösségük aktív bevonásával igyekeznek valódi értéket vinni mások hétköznapjaiba. Hiszik, hogy az általuk kínált tartalmak sokak számára bírhatnak többletjelentéssel, rímelnek egy-egy élethelyzetre, ráébresztenek, oktatnak, átsegítenek és nem mellesleg ezen formájukban "rockstarosítják" a többnyire csak az iskolapadból megismert alkotókat. 

Vates x Westend költészet napja

„Amikor a ruházati vonalunkat elindítottuk 2019 májusában, akkor a termékeiken is a magyar irodalom legendás alakjai és soraik szerepeltek, amivel egyszerre akartunk üzenni róluk, és üzenetet közvetíteni tőlük. Elvégre a kultúra és az öltözködés lényege is a megosztás, és az eggyé válás azzal, ami minket képvisel. A klasszikusok ilyesfajta modernizálása mellett a Vates márka kínálatát és arculatát a kezdetektől fogva folyamatosan bővítjük és frissítjük. Ennek részeként mostanra már nem egy irodalmi, hanem összkulturális márkaként definiáljuk magunkat. Az eddigi legnagyobb büszkeség számunkra, hogy a 2020-as év végén megállapodtunk néhány legendás magyar mese licenszeléséről, így többek között Dr. Bubót, Gombóc Artúrtés a Kockásfülű nyulat sikerült a saját dinamikus, modern arculatunkban visszahozni a köztudatba a termékeinken." - Bárány Bence & Csányi Péter Az alapítók 

Mentsd el az eseményt a kedvenceid közé és keresd a kedvezményes kuponokat!

Letöltöm a Westend Appot