× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Óriási dobással zárja az évet a Westend, aminek te is a részese lehetsz!

Óriási dobással zárja az évet a Westend, aminek te is a részese lehetsz!

2022-12-09 10:28:51

A Westend bevásárlóközpontban nyitja legnagyobb, egyszintes, európai üzletét a Nike, amely december 15-től közel 2000 négyzetméteren várja az ikonikus márka szerelmeseit. Az egyedülálló földszinti bolt óriási kínálatában nem csak az alap és szezonális kollekciók darabjait vásárolhatjuk meg, de futáshoz, focihoz, kosárlabdához és teniszhez való, valamint olyan limitált kiadású termékeket is, amelyek máshol nem kaphatók.  

Most lehetőséged nyílik, hogy az elsők között, mindenkinél hamarabb legyél részese ennek az egyedülálló Nike élménynek! Töltsd ki a kvízt a Westend appban, és játssz, hogy még a december 15-i nyitás előtt egy exkluzív boltbejáráson megnézhesd az üzletet, vagy tiéd legyen a 10 darab 40 000 forint értékű vásárlási utalvány egyike! Hogy még nagyobb eséllyel indulj, olvass tovább figyelmesen!

Tudtad?

 

A Nike három legismertebb cipője a Nike Jordan, Nike Air Force és a Nike Air Max, amelyek mára már mind szerves részei a márka örökségének. Az első Air Jordan cipőket – melyeket maga Michael Jordan hordott – 1984-ben dobták piacra. A Jordan almárka szinte már önálló életre kelt, és világszerte egyre csak erősödik a népszerűsége. A Nike talán legnagyobb dobása azonban az Air Force 1, különösen a tiszta fehér, amely minden idők legkelendőbb cipője lett. Ezt a megtisztelő címet még leginkább az Air Jordanek veszélyeztetik, mert az elmúlt két évben őrületesen megnőtt irántuk a kereslet. A klasszikus Air Max sorozat pedig immár 30 éve oszlopos tagja a Nike kínálatának, ami időről időre új dizájnnal és friss megjelenéssel tér vissza. Ennek a típusnak 2014 óta saját ünnepnapja is van – az Air Max Day –, amit minden évben március 26-án tartanak, hogy megemlékezzenek a közkedvelt darab születésnapjáról. Ez alkalomból a márka rendszerint hatalmas ünneplést tart, új termékmegjelenésekkel, promóciókkal, sőt még online és offline programokkal is kedveskednek a rajongóiknak, hiszen a Nike világában mindig van ok az ünneplésre!

A Nike idén a Fifa-világbajnokság kiemelkedő támogatója. Összesen 13 csapatot szponzorál, hogy a lehető legjobb teljesítményt tudják nyújtani a pályán és esélyesek legyenek a világ legjobbjának lenni.

Legyél az elsők között, akik megnézhetik ezt az igazán különleges üzletet és csatlakozz a Facebook eseményünkhöz!

Mentsd el az eseményt a kedvenceid közé és keresd a kedvezményes kuponokat!

Letöltöm a Westend Appot