× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Színház a Westend Tetőkertben

Színház a Westend Tetőkertben

2021-07-29 16:54:48

A változatos gasztronómiai és sportesemények mellett folytatódik kulturális programsorozatunk a Westend Tetőkertben.

Augusztus 7-én 20.00 órától Janikovszky Éva "A lemez két oldala" című könyvének színházi változatával várunk, egy igazán eredeti és vidám képzeletszínházi előadással, Horváth Lili és Kovács Vanda szereplésével.

„Biztos mindenkinek ismerős, ha a saját véleménye nagyon eltér a saját – adott esetben fél órával ezelőtti – véleményétől, csak mert közben egy másik szerepbe került, és már nem az anyukáját kell győzködnie ugyanarról, hanem a gyerekét. Nyilván néha nagyon nehéz nevetni ezeken a helyzeteken, de egy sötét nézőtéren simán lehet úgy csinálni, mintha ez nem rólunk szólna, hanem másokról.
A fergeteges előadás gyorsan magával ragadja az embert, az elragadtatottság állapotában viszont nehéz színlelni, így a röhögés feloldja azokat a gátlásokat, amik ezekben a helyzetekben rakódnak ránk. Janikovszky Éva azonban túl jó megfigyelő, a megengedő humor nem fedi el, hogy ezek bizony mi vagyunk. Szóval ez valami felszabadító röhögés, amiből kevés van az életünkben, miközben minden más módszer hatástalannak tűnik az élet nagy kérdéseinek kezelésére.”

 

További részletekért kövesd facebook eseményünket: https://www.facebook.com/events/216046813778677

 

Az előadás védettségi igazolvány nélkül látogatható.

A belépő 2.000 Ft, melyet a helyszínen tudsz megváltani. Az összeg teljes egészében levásárolható a Westend ajándékutalvány-elfogadó üzleteiben.

 

Mentsd el az eseményt a kedvenceid közé és keresd a kedvezményes kuponokat!

Letöltöm a Westend Appot