× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Színház: Az Öltöztető vígjátékkal indul a július a Tetőkertben

Színház: Az Öltöztető vígjátékkal indul a július a Tetőkertben

2021-06-25 13:27:19

Az idén megújult és újranyitott Westend Tetőkertben nemcsak a sport, az ételek és az italok, hanem a kultúra is kiemelt figyelmet élvez. Júniusban többek között a VATES és POKET hozott közösségi programot a Tetőkertbe, szombaton Képregényterasszal várjuk az érdeklődőket, a júliust pedig az Öltöztetővel nyitjuk.  

 

Július 1-én Varsányi Anna darabjával folytatódik a Westend Tetőkert nyári programsorozata. Célunk, hogy kulturális élettel is megtöltsük a Tetőkertet, így a nyár folyamán több különböző zenei, művészeti, irodalmi, színházi programnak is otthont adunk majd a város felett. 

 

Az Öltöztető című előadás a Werk Akadémia színházi menedzsereink vizsgaprojektje volt, aminek június közepén volt online a bemutatója. A darab most élőben érkezik a Westend Tetőkertbe, hogy még többen megismerhessék Néveri Lajos, egykori színházi öltöztető történetét.  

 

Író: Varsányi Anna 

Rendező: Čarna Kršul

Szereplők: Tornyi Ildikó, Spilák Klára és Nagyhegyesi Zoltán 

 

Tartsatok velünk, két EB meccsen szurkolás között legyen a kultúráé, a színházé a főszerep! 

 

További nyári programjainkról, például a Képregényteraszról vagy a Vegyél & Hallgass hazait eseményről, illetve a Tetőkert egyéb kikapcsolódási lehetőségeiről IDE KATTINTVA találtok még több infót.

 

Az Öltöztetők a Westend Tetőkertben

 

AZ ÖLTÖZTETŐ  

Néveri Lajos, egykori színházi öltöztető nem teszi ki a lábát a lakásából, mióta szeretett főnöke, a népszerű díva elhalálozott. Észrevette azonban, hogy enyhül a fájdalma, ha a színésznő jelmezeit viseli. Egy nap a különösen zárkózott fiúhoz bekopog az alsó szomszédja, M, mert Lajos eláztatta a lakását. M az első pillanattól fogva elfogadja a fiú furcsaságait. A lány író szeretne lenni, de jobb híján újságíró egy igénytelen pletykalapnál. Életét tovább nehezíti levakarhatatlan anyja, aki folyamatosan kritizálja, és saját problémáival fárasztja. Az asszony hívatlanul ugyan, de Lajos lakását is beveszi. Az a benyomása ugyanis, hogy a fiúban bizalmasára akadt. M igyekszik Lajost kimozdítani egyrészt az apátiájából, másrészt a lakásából. A feladat nem egyszerű, de egy elszánt nő számára nincs akadály… 

 

Helyszín: Westend Tetőkert 

Jegyvásárlás: a helyszínen, a jegyár 2000 Ft, amely a Westend ajándékutalványt elfogadó üzleteiben levásárolható.
Az eseményen való részvételhez nem szükséges védettségi igazolvány.

 

Csatlakozz a Facebook eseményhez!

Mentsd el az eseményt a kedvenceid közé és keresd a kedvezményes kuponokat!

Letöltöm a Westend Appot