× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Szurkoljunk együtt a Westend Tetőkertjén!

Szurkoljunk együtt a Westend Tetőkertjén!

2021-06-10 11:33:22

Gyere, és kövesd velünk a 2021-es labdarúgó Európa-bajnokság meccseit óriáskivetítőn, különleges sörökkel, hamisítatlan szurkolói hangulatban a Westend Tetőkert lelátóján vagy a lounge árnyékában!

Nézd velünk a döntő meccseit és kortyold közben a legfinomabb bajor söröket. Csatlakozz ez eseményhez

Június 11. és július 11. között minden focirajongót, sportkedvelőt és kikapcsolódásra vágyó látogatót vár a Westend Tetőkert Szurkolói Klubja egy közös, izgalmakkal teli, óriáskivetítős meccsnézésre. Jöhetsz egyedül, barátokkal, kollégákkal vagy a családdal, a Tetőkertben minden adott lesz, hogy jól érezzétek magatokat. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb kérdéseket az eseménnyel kapcsolatban.

Hol lesz a közös meccsnézés?

A helyszín a Westend Millennium Tetőkert, ami közvetlenül az Eiffel tér felőli külső lépcsőn, a bevásárlóközpontból pedig az első szinten, a középső kijáraton keresztül közelíthető meg. Ha kocsival jössz, a külső parkolóház „A” szintjén állj meg. Ugyanitt akár kerékpárral is parkolhatsz.

Mikor lesznek a meccsek és a sörnapok?

Mire számíthatok a helyszínen?

A Westend három hektáros Tetőkertje a foci EB közvetítések alatt ingyenesen látogatható, ahol mindenki kényelmesen letáborozhat a lounge zöldterületére vagy éppen a Tetőkert lelátójára. A tág zöldfelület megkönnyíti, hogy mindenki be tudja tartani a biztonságos másfél méteres távolságot.

Az EB ideje alatt a szurkolást a XIV. Budapesti Cseh Sörnapok és a Bajor Sörfesztivál teszi még teljesebbé, de azoknak is érdemes kilátogatniuk, akiket nem a meccsek, hanem a hangulat, a társaság vagy akár az ínyencségek vonzanak. A közvetítések ideje alatt különleges sörök, rövid italok, gasztro finomságok és jó hangulat vár téged, a Westend Szurkolói Csapat tagját!

A sörök és üdítők mellett milyen további fogyasztási lehetőségek lesznek az eseményen?

A Tetőkertben az EB meccsei alatt is nyitva tartanak az alábbi street food truckok:

  • Igyál kincsem
  • Friesday
  • Smokey Monkies
  • Láng Fánk

Hamarosan megnyitja kapuit a Leroy Terasz is!

Mit kell tudnom a belépéssel és bent tartózkodással kapcsolatban?

A Tetőkert továbbra is ingyenesen látogatható. A június 11-én megjelent járványügyi rendelet értelmében 1.500 főig nem kérünk  védettségi igazolványt.

A Tetőkertre a Sörfesztivál nyitása vagy a meccs kezdése előtt 1 órával ételt és italt már nem lehet behozni.

A rendezvény területére sajnos kutyusok nem jöhetnek, a zöld terület és piknikrész miatt.

A dohányzás a VIP rész fedett része és a lelátó kivételével engedélyezett.

Hogyan tudok helyet foglalni a VIP lelátóra?

Elővételes jegyvásárlásra Tetőkertben van lehetőséged, valamint június 14-től, hétfőtől kezdve a Westendben található Infopultnál is beszerezheted a jegyed.

A VIP csomag ára:

  • nem kiemelt meccsek esetén 8.000 Ft/fő
  • kiemelt meccsek (magyar mérkőzések, elődöntők, döntő) 12.000 Ft/fő

A csomag tartalmazza a helyfoglalást és 5.000 Ft értékű étel/italkupont, amit a helyszínen tudsz lefogyasztani. A VIP lelátón felszolgálást nem áll módunkban biztosítani, az étel/italkuponokat a faházainknál és food truckjainknál tudod felhasználni fizetéshez. A kuponok készpénzre nem válthatók.

Helyszíni jegyvásárlásra közvetlenül az adott meccs előtt, a szabad helyek függvényében van lehetőséged.

Fontos, hogy a VIP jegyed egy meccsre szól, tehát ha az adott napon több mérkőzés is van, kérjük, a lefoglalt időpont után hagyd el a VIP lelátót.

 

Hogyan jutok el a Westend Tetőkertbe?

A Westend a belváros szívében található, így szinte bármilyen közlekedési eszközzel könnyen megközelíthető. A közös meccsnézésekre érkezhetsz autóval, saját kerékpárral vagy MOL Bubival esetleg rollerrel, a tárolási és parkolási lehetőséget biztosítjuk neked:

  • a parkolót – autónak és kerékpárnak - a Ferdinánd híd felőli külső parkolóház “A” szintjén
  • MOL Bubi tárolók a Nyugati téri és a Váci úti gyűjtőállomásokon elérhetők.

Abban az esetben, ha megkóstolnád a sörkülönlegességeket, javasoljuk a tömegközlekedést (metró, villamos és busz mellett vonattal is érkezhetsz) vagy a gyalogos megközelítést.

Meddig tart nyitva a Tetőkert?

A meccsnapokon a Westend Tetőkert éjfélig, a további napokon 22 óráig várja vendégeit.

Gyere és lazulj velünk a közös meccsnézéseken, ha pedig a nap végén levezetésnek edzenél is egyet, a Workout edzőparkban erre is van lehetőséged!

További meglepetésként a Westend applikáció „Jutalmak” menüpontjában most tetőkertes és focis ajándékokat is találhatsz, amikhez csupán 100-200 Westend App pontot kell összegyűjtened! Ha sikerült a megfelelő számú pontot bezsebelned, a kiválasztott ajándékokat átveheted a Westend Információs pultjánál az aluljárószinten.

Mentsd el az eseményt a kedvenceid közé és keresd a kedvezményes kuponokat!

Letöltöm a Westend Appot