× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Urban Ride a Budapest Bike Maffiával!

Urban Ride a Budapest Bike Maffiával!

2021-07-06 16:27:22

Kerékpárral közlekedni a városban egy külön életstílus. Szerencsére Budapesten egyre több bringaút könnyíti meg a két keréken közlekedők életét, így a biciklis közösségek újabb és újabb lehetőséget kapnak a fejlődésre, a közös időtöltésre.

Ha te is bringázol, vagy most szeretnél megismerkedni a városi kerékpározás nyújtotta szabadsággal, vagy egyszerűen csak egy jó programot keresel, itt a helyed az Urban Ride-on!

2021. július 17-én 10.00-24.00 óra között változatos eseményekkel, jótékonysági szendvicskészítéssel, gyerekprogramokkal várunk a Westend Tetőkertben.

Partnereink: Budapest Bike Maffia, MOL Bubi, Tudatos Közlekedők Egyesülete és még sokan mások

Program:

  • 10.00-20.00: „1000 ember vacsorája” jótékonysági szendvicskészítés a Budapest Bike Maffiával
  • 10.00-20.00: Tudatos Közlekedők Egyesülete bringás ügyességi pálya gyerekeknek, játékos fejtörők, oktatóprogramok, részegszemüveg-akadálypálya. Közlekedési élményprogram az Autós Nagykoalíció és Tudatos Közlekedők Egyesülete közreműködésével. 
  • 10.00-22.00: MOL Bubi ügyességi pálya felnőtteknek, ahol kipróbálhatod kerékpáros tudásodat a régi és az új MOL Bubi biciklikkel. Továbbá kvízjátékok és gyereksarok vár
  • 10.00-20.00: Sport43 stand – ismerkedj meg az iskolásoknak szóló ingyenes sportolási lehetőséggel, nem csak két keréken!
  • 10:00-20.00: Válogass az ERTZ minőségi kerékpáros táskák és kiegészítők között, vagy tervezd meg a sajátod!
  • 10:00 - 17.00: KruzBike egyedi, épített kerékpárokat hoz. Álmodd meg a sajátod és rendeld meg kedvezményesen a helyszínen!
  • 12.00-20.00: Bringabelső újrahasznosító workshop – készíts menő kiegészítőt, ékszereket a Nearnia és a Tomaleti közreműködésével. Designer termékeiket a helyszínen meg is vásárolhatod! 
  • 17.00-22.00: „Én és a biciklim” fotózás. Készítsd egy életre szóló közös képek a kétkerekűddel a Tetőkertben felállított fotófal előtt
  •  18:00-tól Budapest Bike Maffia Kvíz. Tedd próbára a tudásod és nyerd meg a Converse, Libri vagy Bibo "the eco lifestyle shop" ajándékait!
  • A jó hangulatot az Igyál Kincsem és DJ-ink garantálják.

Ha bringával jössz, javasoljuk, hogy érkezz a Ferdinánd híd felől, ahonnan a parkolóházuk „A” szintjén áthajtva egyenesen a tetőkertre érkezel, ahol le is tudod kötni a kerékpárod. Ha az Eiffel tér felől érkezel, a tetőkerti feljárat előtt tudsz parkolni, de fel is hozhatod a biciklid.

A programokon való részvétel ingyenes!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk, az esemény folyamatosan frissül.
A rendezvényen fotó és videófelvétel készül, melyet a Westend online felületein teszünk közzé.

Mentsd el az eseményt a kedvenceid közé és keresd a kedvezményes kuponokat!

Letöltöm a Westend Appot