× Átváltok a Westend applikációra

Keresd a kuponokat a Westend Appban

Vates workshop a ReStoreban

Vates workshop a ReStoreban

2022-06-20 14:28:54

Gyere el és készítsd el egyedi pólódat a Vates workshopján június 25-én, 14 órától! Regisztrálj még most!

A workshopot Laviv Laura tartja. Laura 2016 óta foglalkozik grafikával, művészettel, jelenleg a Magyar Képzőművészeti Egyetem hallgatója képgrafika szakon. A Vatesnél grafikusművészként dolgozik. Digitális és tradicionális eszközöket egyaránt használ a kreatív önkifejezéséhez. Gyere el és készítsd el Laurával az egyedi pólódat!

A workshopra bárki regisztrálhat, az előzetesen befizetett 1500 forintos díjat a résztvevők ajándékkártya formájában kapják vissza. A résztvevők száma korlátozott, ezért érdemes mielőbb regisztrálni.

Kérjük, hogy olyan ruhában érkezz, amit nem sajnálsz, ha festékes lesz és hozd magaddal a pamut pólód és vászontáskád, amikre elkészítheted egyedi ötleteidet.

Április 22-én, a Föld napján nyílt meg a Westend ReStore, és már az indulásnál 800 kilónyi használtruha gyűlt össze az itt kihelyezett konténerekben. Az összegyűlt ruhák egy részét a Textrade a Magyar Vöröskeresztnek ajánlja fel a szervezet igényei alapján, a többi textil újrahasználva vagy újrahasznosítva kerül vissza a körforgásba.

 

Mentsd el az eseményt a kedvenceid közé és keresd a kedvezményes kuponokat!

Letöltöm a Westend Appot