× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Viva La Vida koncert - 08.09.

Viva La Vida koncert - 08.09.

2020-07-29 16:12:36

Dél-Amerika zenéje a Westend tetőteraszán augusztus 9-én 20.00-tól a Volver La Vida együttes tolmácsolásában.

 "Úgy érzem, hogy mindig is szerettelek téged, mióta megszülettél, vagy még előtte, mióta megfogantál. És néha úgy érzem, hogy nekem születtél."
“Siento que te quise siempre, desde que naciste, y antes, cuando te concibieron. Y a veces siento que me naciste a mí." Frida Kahlo

Volver La Vida együttes saját hangszerelésben és az alkalomhoz illő összeállításban kalauzolja hallgatóit az eldugott mexikói kávéházak és a huszadik századi művészvilág összejöveteleinek világába. Zenéjük felöleli a latin népek zenéjét Dél-Amerikától Spanyolországig és a mexikói daloktól a forró tangókig. Bojta Zsuzsanna és a mexikói Manuel B. Camino énekes párosának érzelmekkel telített drámai előadása az est első felében különleges zenei átiratokkal, Frida és Diego világába, a csodálatos Mexikóba, majd az est második felében Argentinába, a tangó hazájába varázsolja a közönséget. Mindezt teszik olyan ikonikus mexikói és argentin dalok segítségével, mint a La llorona, a Paloma Negra, a Por una cabeza, a Libertango, vagy akár a Cielito Lindo.
 

Az est további közreműködői: Csáki András – gitárművész, Miskolczi Anita -csellóművész, Szatzker Zsanett harmonikaművész és Narihito Mukeda zongoraművész. Az est során 2 modern balett koreográfia látható Pétery Melinda táncművész előadásában.

Az ingyenes koncert Budapest legnagyobb szabadtéri teraszán, a Westend Tetőkertben kerül megrendezésre egy másfél hónapos programsorozat részeként. Az eseménysorozattal a 2020-ban nyolcadik alkalommal Superbrands díjas Westend bevásárlóközpont célul tűzte ki, hogy változatos programokkal – kulturális, sport- és gasztrorendezvényekkel, vásárokkal – kínáljon biztonságos és minőségi kikapcsolódást a látogatóknak, és a helyszín biztosításával egyben támogatást is nyújtson a fellépőknek, résztvevőknek.

Esőnap augusztus 16.

A program támogatói:

  • Westend Tetőkert
  • Mexikó Budapesti Nagykövetsége
  • Romani Design
  • Demján Sándor Alapítvány
Kérjük, olvasd el a programjainkkal kapcsolatos házirendet és a adatkezelési tájékoztatót . A rendezvényre való  belépéssel elfogadod a szabályzatokat.

A további eseményeket és híreket keresd az Appban!
WESTEND APP LETÖLTÉSE

Mentsd el az eseményt a kedvenceid közé és keresd a kedvezményes kuponokat!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended