× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Westend- Just Clear Fitness Nap a Tetőkertben – mozogj velünk!

Westend- Just Clear Fitness Nap a Tetőkertben – mozogj velünk!

2021-06-18 17:37:37

Június 20-án az egészségtudatosságé és a sporté lesz a főszerep a Westend Tetőkertben! A Westend - Just Clear Fitness Nap keretein belül rengeteg program és verseny vár, és itt startol az idei Tight Hold Cup street workout bajnokság is.  Mondjuk is a részleteket!

A Westend Tetőkert a város felett, hatalmas zöld felületen nyújt kikapcsolódási és sportolási lehetőséget. Ezen a nyáron rengeteg kulturális, könnyűzenei, jótékonysági, gasztro- és sporteseménynek ad otthont, miközben nyitva áll mindenki előtt, aki hangulatos környezetben, kötetlenül szeretné sporttal, pihenéssel vagy szórakozással eltölteni az idejét. Ehhez többek között a májusban átadott Westend Workout szabadtéri edzőpark is hozzájárul. A programok – köztük a Westend - Just Clear Fitness Nap – célja a közösségépítés, a fenntartható és egészséges életmód előtérbe helyezése, és persze az óriási tér átadása a látogatóknak.

A Just Clear Food a mentes ételek otthona, termékeik tartósítószer- és cukormentesek, szénhidrátcsökkentettek, és a glutén-, valamint laktózérzékenyek is találnak náluk finomságokat. De nemcsak ételeikben elkötelezettek az egészség mellett, támogatják a sportokat és az egészségtudatos életmódot is, ennek eredményeképp született meg a Westend-Just Clear Fitness Nap ötlete is.

A Westendben ezen a hétvégén debütál az esemény, amire a szervezők minden sportolni vágyó férfit és nőt, időset és fiatalt várnak egy élénkítő testmozgásra. A programokon való részvétel a Rooftop Challenge és a Tight Hold Cup kivételével ingyenesek, elő a sportruhákkal, íme, a vasárnapi programok!

NAPI PROGRAM

Egész nap – táplálkozási tanácsadás és egészségügyi felmérések

Ha nem tudod, hogyan érdemes belekezdeni az életmódváltásba, vagy szeretnéd tudni, minden rendben van-e az egészségeddel, keresd a szakértőket a Tetőkertben, hasznos tanácsokkal, tippekkel fognak ellátni!

11:00-15:50 – Spinning és walkenergie órák

Két színpadon 4-4 sávban lesz lehetőséged spinning és walkenergie edzéseken részt venni. A walkenergie gyaloglógépeken végzett csoportos, zenés fitneszedzés, amivel akár 800 kalóriát is elégethetsz egy óra alatt, és a teljes testet formálja, ráadásul az egészségedre is szuper hatással van. A spinning edzések alapja a kerékpár, szintén remek kardióedzés, fejleszti a mentális egészséget és az állóképességet is.

11:00-17:00 - Rooftop challenge

Mérd össze erő- és állóképességed a Westend tetején! A kihíváson 3 számban kell helytállnod, ha pedig a legjobbak között teljesítesz, értékes BioTechUSA-csomaggal térhetsz haza. A versenyen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, részletek a Facebook-eseményben!

11:00-17:30 – Tight Hold Cup 1. állomás

Az idei év első street workout versenye a Westend vadonatúj szabadtéri edzőparkjában! Részletért olvass tovább és csatlakozz a Facebook-eseményhez.

Szarka Ákostól, a verseny egyik szervezőjétől, profi street workoutostól és az Exatlon korábbi versenyzőjétől megtudtuk, hogy a koronavírus-járvány következtében nem csappant az érdeklődés a street workout versenyek iránt, sőt inkább nőtt, hiszen az elmúlt időszakban nem voltak versenyek, ami hiányérzetet okozott a legtöbb sportolóban. Ráadásul ez a mostani kupa néhány könnyítést is hoz (részletek a Facebook-eseményben!), így a szervezők abban bíznak, még nagyobb lehet az érdeklődés, még többen mernek majd elindulni a versenyen.

Azok, akik továbbjutnak a vasárnapi fordulóból a második, a siófoki állomás legjobbjaival találkoznak decemberben, a Tight Hold Cup döntőjében, és szintén nagy közönség előtt csapnak majd össze a fődíjért!

A Westend Workout edzőpark szuper pálya, ráadásul alapjaiban sokaknak ismert is lehet, hiszen akárcsak a hazai pályák többségét, ezt is a BeStrong tervezte, illetve építette, így nem lesz nehezített terep azoknak sem, akik eddig még nem jártak ezen a pályán” – nyugtatja meg Szarka Ákos azokat, akik még vacillálnak, hogy elinduljanak-e. Ha pedig valaki a járvány miatti biztonság miatt aggódna, az ő kétségeit is eloszlatja, hiszen a street workout alapvetően egyéni sport, így nincs kontakt, ráadásul a jobb fogáshoz használt folyékony magnézia fertőtlenítőszerként is hatásos.

Tight Hold Cup a Westend Tetőkertben

Forrás: Tight Hold Cup

Vissza a pályára! – Tight Hold Cup 2021, 1. állomás

A Westend - Just Clear Fitness Nap ad otthont az első Westend Workout edzőparkban megrendezett street workout versenynek is. A Tight Hold Cup idei első fordulója délelőtt 11 órakor kezdődik, nevezni a helyszínen lehet (2500 forintos díj ellenében).

A versenyen, amit idén először rendeznek kültéren, két kategóriában mutathatod meg, mit tudsz – klasszikus párbaj és erőnléti ágakon. A kupa összesen 2 kvalifikációs állomásból és egy decemberi döntőből áll, a két állomásról 4-4 versenyző juthat tovább a bírák döntése alapján. (Bírák: Pál Vilmos, Jokhel Mátyás és Molnár Barnabás, akik mindhárman a sportág elismert képviselői.)

Ha felkeltettük érdeklődésed, regisztrálj, vagy csatlakozz a Tight Hold Cup street workout klubhoz, hiszen mint minden sportot, ezt is sokkal egyszerűbb szakmai segítséggel, edzővel elsajátítani!

 

Még több infó az események és a Westend Facebook-oldalán!

·         Tight Hold Cup 2021: https://www.facebook.com/events/4007101896032038

·         Westend Just Clear Fitness Nap https://www.facebook.com/events/496045258288313

 

Mentsd el az eseményt a kedvenceid közé és keresd a kedvezményes kuponokat!

Letöltöm a Westend Appot