× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

10. alkalommal nyert Superbrands díjat a Westend

10. alkalommal nyert Superbrands díjat a Westend

2022-05-06 12:01:43

Idén tizennyolcadik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat, melyet a Westend 10. alkalommal nyert el.

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A Westend 2020 óta egymás után harmadszorra bizonyította, hogy érdemes a díjra. 

A 2021. év is megtanította a cégeket arra, hogy rugalmasság és gyors reagálás szükséges ahhoz, hogy a járványhelyzet okozta kihívásokat sikeresen tudja venni.  A Westend üzemeltetése, bérlői és partnerei tanúbizonyságot tettek arról, hogy még a kiszámíthatatlan körülmények között is az elvárt színvonalon felül tudnak teljesíteni, ezzel megtartva a vásárlóközönségünket. Bár a turisták és a környező irodában dolgozók száma még nem érte el a 2019. évi szintet, a bevásárlóközpont látogatószáma bíztatóan alakult. 

Covid által életre hívott közösségi irodaterünket, a Westend Workplace-t a járványhelyzet lecsengését követően újból megnyitottuk, és a HR Komm Awardson különdíjjal ismerték el.

A Westend új közösségi tere, a Tetőkert a korábbi évben is bizonyította, hogy van igény egy olyan zöldövezeti helyszínre, mely a város közepén nyújt széles körű szórakozási lehetőséget. Gasztró fesztiválok, zenei és kulturális programok, piacok és EB közvetítés, valamint a téli szezonban korcsolyapálya várta a látogatókat.  Öröm volt olyan szervezeteknek gyűjtési lehetőséget biztosítani a Tetőkertben, akiknél biztosan tudtuk, hogy jó helyre kerülnek az adományok. Ilyen volt az SOS Gyermekfalvak és a Tündérpakk Alapítvány is. Ugyancsak szívügyünk volt a Budapest Bike Maffiával közös szendvicskészítés az 1000 ember vacsorája jótékonysági projekt keretein belül. A Westend Tetőkert az UNICEO Live Communication Awards díját is elnyerte. 

A Superbrandsről

A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 40 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt a minden évben. Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a márkák eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

Ne maradj le a fontos információkról, töltsd le a Westend applikációt!

Letöltöm a Westend Appot