× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

3 hét, 3000 db ajándékcsomag, 6 szervezet

3 hét, 3000 db ajándékcsomag, 6 szervezet

2020-05-26 13:30:53

A járvány megjelenése óta szívügyünknek éreztük, hogy segítsük a frontvonalon dolgozókat. A „Veletek vagyunk!” jótékonysági kampányunk során 3 hét alatt 3000 db csomagot juttattunk el 6 különböző szervezetnek.

Az elmúlt több mint két hónapos rendkívüli időszakot sokan otthonuk biztonságot nyújtó közegében, a home office előnyeit élvezve tölthették el. Azonban sokan voltak olyanok, akik az eddigieknél is nagyobb erőfeszítéssel dolgoztak azon nap mint nap, hogy a frontvonalban segítsenek a járvány elleni védekezésben, vagy segítsék mindennapi életünket. Egészségügyi dolgozók, a tömegközlekedésben szolgálatot teljesítők, szociális munkások és önkéntesek, akik most különös leterheltségnek vagy akár közvetlen veszélynek voltak kitéve. A Westend és vásárlói pedig ajándékcsomagokkal és bátorító üzenetekkel mondtak köszönetet.

Kiszállítottunk 3000 adománycsomagot
Köszönjük Nektek!

Az első héten a Szent László Kórház és a Honvéd Kórház dolgozóit leptük meg 500-500 támogatói csomaggal, majd az Országos Mentőszolgálatnak és a Budapesti Közlekedési Központ munkatársainak köszöntük meg kitartásukat. Az utolsó héten pedig a XIII. kerületi szociális munkásokat, valamint a VI. kerületi önkénteseket segítettük.

Vásárlónk üzenetét is kézbesítettük
A beérkezett támogatói üzeneteit is kézbesítettük

„A Gránit Pólus Csoport, és azon belül a Westend mindig igyekszik lehetőségeihez mérten támogatást nyújtani, és úgy gondolom, ez alkalommal is a legjobb helyre kerültek az adományaink. Külön öröm, amikor ezekbe a projektekbe a bevásárlóközpont közösségét, látogatóinkat is be tudjuk vonni. A mostani támogató kampány is velük összefogásban zajlott: mi adtuk a csomagokat, látogatóink pedig számtalan pozitív üzenetet fogalmaztak meg és küldtek el applikációnkon keresztül”- mondta Kovács Orsolya, a Westend bevásárlóközpont marketingigazgatója. 

 A csomagok érintésmentes, pontos és biztonságos kiszállítását Turán Frigyes raliversenyző vállalta, aki a Porsche Hungaria jóvoltából egy Volkswagen Caddy-vel juttatta el a felajánlásokat hétről hétre a különböző intézményekbe. 

„Megtisztelő számomra, hogy a Westendtől felkérést kaptam arra, hogy részt vegyek ebben a több héten át zajló nemes küldetésben. Jó volt látni a kedves fogadtatást, ez egy nehéz időszak volt, ami legfőképp a frontvonalon dolgozókat érintette. Bízom benne, hogy ezzel a gesztussal egy kis terhet le tudtunk venni a vállukról, és meghálálhattuk áldozataikat. Természetesen a jövőben is szívesen veszek részt hasonló jótékonysági kampányokban” – mondta Turán Frigyes.

A további hírekért töltsd le az Appot!
WESTEND APP LETÖLTÉSE

Ne maradj le a fontos információkról, töltsd le a Westend applikációt!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended