× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

3000 db segélycsomagot szállítunk ki

3000 db segélycsomagot szállítunk ki

2020-05-04 14:21:01

A jelenlegi krízishelyzetben sokan vannak azok, akik nem élvezve a home office kényelmét, éles bevetésen dolgoznak mindennap. Az ő áldozatos munkájuk előtt tiszteleg a bevásárlóközpont, és mintegy háromezer csomagot szállít azokba az intézményekbe, ahol minden segítségre szükség van.

Egészségügyi dolgozók, önkéntesek, a tömegközlekedésben dolgozók: miközben a legtöbben otthonunk biztonságot nyújtó falai között vészeljük át a feje tetejére állt hétköznapokat, vannak, akik minden áldott nap munkába mennek, hogy működésben tartsák az országot. Az ő emberfeletti munkájukat méltóképpen megköszönni csakis úgy lehet, hogy támogatjuk őket.

Kiszállította a Westend az első adományokat

Ez a gondolat rengeteg magánembert, intézményt és vállalatot sarkallt már cselekvésre, szinte minden napra jut egy szívmelengető hír, amely az egészségügyben és ellátórendszerben dolgozók megsegítéséről szól - és hogy a következő hetek se teljenek el enélkül, a Gránit Pólus csoport bejelentette, továbbra is kiveszi a részét a munkából. Miután az üzemeltetése alatt álló Budapest Sportaréna a Vöröskereszt bázisa lett, egy újabb ötlettel állt elő. A portfóliójukba tartozó Westend Bevásárlóközpont az üzletház vásárlóival karöltve olyan intézmények dolgozóinak megsegítését tűzte ki célul, akik munkája a járványidőszakban fokozottan veszélyes és megterhelő.

Az első adományokat kiszállította a Westend

„Három héten keresztül heti ezer csomagot szállítunk ki összesen hat helyszínre, a csomagok tartalmát pedig minden esetben előzetesen egyeztetjük a támogatottakkal; azokba olyan termékek kerülnek, melyek megkönnyítik mindennapjaikat, munkavégzésüket. Természetesen ügyelünk arra, hogy a vírus terjedésének kockázatát a csomagok átadásakor is minimálisra csökkentsük, így a küldeményekbe kizárólag előre csomagolt, biztonságos termékek – elsősorban kávé, ásványvíz, üdítő, energiaszelet, édesség, kézkrém – kerülnek, kollégáink pedig mindenben eleget tesznek a járványügyi-egészségügyi előírásoknak, maszkot és kesztyűt viselnek a csomagolás, szállítás, átadás során” - nyilatkozta Kovács Orsolya, a Westend Bevásárlóközpont marketingigazgatója.

Honvéd Kórháznak is adományozott a Westend

Az első két szállítmány a Szent László Kórház és a Honvéd Kórház munkatársaihoz jut el, azokhoz az egészségügyi dolgozókhoz, akik nélkül a világjárvány megfékezésére nem lenne esély. Emberfeletti munkájukat bár elégszer megköszönni nem lehet, fontos, hogy tudják és meghallják, hálával tartozunk.

Szent László kórháznak is szállítottunk csomagot

A csomagok pontos, biztonságos és érintésmentes kiszállítását Turán Frigyes raliversenyző vállalta, akinek nemcsak krízishelyzetben szívügye mások támogatása.

„Fontos, hogy összefogjunk, hogy lehetőségeinkhez mérten kivegyük a részünket” - mondja a versenyző, aki azon túl, hogy idős szerettei miatt is komolyan veszi az előírásokat, mindenképp segíteni kíván azoknak, akik hivatásszerűen segítenek nap mint nap, - és mivel a versenyekre még várni kell, családja mellett az önkéntes munka kapta a főszerepet. A futár szerepét, a Porsche Hungaria jóvoltából egy Volkswagen Caddy-vel teljesíti, a felajánlások így jutnak el hétről hétre a különböző intézményekbe.

Küldj Te is támogató üzenetet

Aki csatlakozna a Westend „Veletek vagyunk” jótékonysági kampányához, küldjön egy támogató üzenetet, amit a szervezők a csomagokkal együtt eljuttatnak az áldozatos munkát végzőkhöz. A választható üzenetek a Westend mobilapplikációjának „Jutalmak” menüpontjában érhetők el.

Mondjuk el együtt, mennyire hálásak vagyunk!

A támogató üzeneteket keresd a Westend app 
Jutalmak menüpontjában!
WESTEND APP LETÖLTÉSE

Ne maradj le a fontos információkról, töltsd le a Westend applikációt!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended