8. alkalommal Superbrands díjas a Westend

8. alkalommal Superbrands díjas a Westend

2020-07-29 11:59:57

Idén tizenhatodik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat, melyet a Westend 8. alkalommal nyert el.

A bevásárlóközpont tavaly ünnepelte megnyitásának 20. évfordulóját. A születésnap nemcsak az ünneplésről, de a megújulásról is szólt: bemutatkozott a Westend új arculata, ezzel együtt maga az épület és az ott kínált szolgáltatások sora is megújult. A Westend töretlen eredményességének és innovációjának, illetve a márkafrissítés sikerességének elismerése ez a díj, melyet minden munkatársunk és üzletünk magáénak tudhat.

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 43 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt a minden évben.

Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.