× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Ajándékkártya információk

Ajándékkártya információk

2022-09-15 16:16:43

Hogyan tudsz ajándékkártyát vásárolni?

 

Gyere a Westend aluljárószintjének közepén található információs pulthoz. Válassz egy új típusú, mágnescsíkkal rendelkező kártyát és egy hozzá illő tokot. Az ajándékkártyák a 2.000 és 100.000 forint közötti tetszőleges összeggel tölthetők fel ezer forintos léptékben. Az ajándékkártyára feltöltött összeg akár több részletben, a kibocsátástól számított 12 hónapon belül vásárolhatod le.

 

Annak érdekében, hogy az Ajándékkártyát a Bevásárlóközpont minél több üzletében fel tudd használni a fizetéshez - 2023.05.22. napjától megújítottuk az ajándékkártyánkat.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy a 2023.05.22. előtt vásárolt Westend digitális ajándékkártyádat nem minden üzletünk fogadja el. Kérd az Információs Pultban dolgozó kollégák segítségét az ajándékkártya díjmentes cseréjében, mellyel akadály nélkül vásárolhatsz tovább.

 

Az ajándékkártya nem újratölthető és nem visszaváltható.

 

Nagyobb összegű, céges vásárlás esetén kérjük, hogy írj egy emailt a parkolopenztar@westend.hu címre.

 

 

A mágnescsíkkal nem rendelkező régebbi típusú - 2.000 Ft és 5.000 Ft címletű -  Westend ajándékkártyák 2024. október 31-ig illetve 2026. 12. 31-ig vásárolhatók le. Ezen típusú ajándékkártyákat elfogadó üzleteink listája eltér az új, mágnescsíkkal rendelkező kártyákat elfogadó üzletekétől.

Általános szerződési feltételekről és az elfogadó üzletek listájáról tájékozódj a westend.hu/ajandekkartya oldalon.

Ne maradj le a fontos információkról, töltsd le a Westend applikációt!

Letöltöm a Westend Appot