× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Tedd le a kocsit, ülj fel valamire, és gyere a Westendbe!

Tedd le a kocsit, ülj fel valamire, és gyere a Westendbe!

2022-09-22 09:11:55

Ha általában autózni szoktál, ma akkor is hagyd otthon, és ezzel népszerűsítsd az autómentes világnapot! Válaszd a tömegközlekedést, pattanj bringára, vagy e-rollerre! Nálunk minden adott ahhoz, hogy autó nélkül is könnyen eljuss hozzánk!

Itt vagyunk a főváros szívében, a Nyugati gyalog egy ugrásra van! Ráadásul ma egész nap egyetlen MÁV-Start, Volánbusz, GYSEV, MÁV-HÉV menetjeggyel korlátlanul utazhatsz az egész országban. Ha pedig a városból jössz, itt tesz le a 4-es-6-os, számos buszjárat áll meg előttünk és a 3-as metrónak is van itt megállója.

Ha pedig biciklivel jössz, gyere a Ferdinánd híd felől, itt le is tudod kötni a bringád, mert nemrégiben lett 20 új állomásunk, meg egy kulacstöltőnk! Meg három bringapadunk, ahova beállhatsz, ha gyorsan be akarsz kapni egy szendvicset, vagy el akarsz küldeni néhány üzenetet anélkül, hogy le kelljen szállni a járgányról. Ha mégis az Eiffel tér felől érkezel, a tetőkerti feljárat előtt tudsz parkolni, de fel is tudod hozni a kerékpárod és hamarosan elkészülnek a Lime dokkolóink is.

Nálunk persze nem csak a mai napra korlátozódik az autómentes közlekedés propagálása. Miután forgalmas közélkedési csomópontban vagyunk, nekünk is dolgunk, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogyan tudtok eljönni hozzánk úgy, hogy a város is élhetőbb legyen. Látod, számos lehetőség van az autón kívül is, mikor próbálnád ki, ha éppen nem ma!

+ 1 érv, egészen szeptember 28-ig még egy nyereményjátékban is részt vehetsz, ahol egy Mountain bike X-Fact Flash kerékpárt is nyerhetsz a Hervis jóvoltából. Játszani szeretnél? Kattints ide.

Ne maradj le a fontos információkról, töltsd le a Westend applikációt!

Letöltöm a Westend Appot