× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Az egészség mindennél fontosabb!

Az egészség mindennél fontosabb!

2020-09-15 11:27:21

Kérjük, saját és mások egészségének megőrzése érdekében a bevásárlóközpontban töltött idő alatt tartsd be az egészségvédelmi szabályokat!

1. Kötelező a maszkviselés! A nálunk töltött idő alatt viselj maszkot vagy kendőt, amely az orrodat és a szádat teljes egészében eltakarja. Ha lehet, a maszkodat már a bevásárlóközpontba történő belépés előtt tedd fel. Ha otthon felejtetted, a főbejáratoknál találsz automatákat, melyekből egyszer használatos orvosi maszkot tudsz vásárolni, de számos üzletünkben kapható eldobható vagy textil változat.

2. Használd a kihelyezett kézfertőtlenítőket! A főbejáratoknál és az ételudvaron is találsz kézfertőtlenítő berendezéseket, de mosdóinkat is fertőtlenítő hatású kézmosó folyadékkal láttuk el. A fertőtlenítésre üzleteink többségében is van lehetőséged.

3. Tarts kellő távolságot! Kerüld a tömeget, tarts legalább 1,5 méter távolságot. A kisebb zárt helyek - például lift - vagy üzleteink esetében ügyelj az esetleges létszámkorlátozásra. Az ételudvarunk asztalait úgy rendeztük el, hogy a biztonságos távolság tartható legyen, ezért kérjük, az asztalokat ne mozgasd el.

4. Válassz érintésmentes megoldást! Amikor csak teheted, készpénz helyett fizess bankkártyával. Érintőképernyős készülékeinket folyamatosan fertőtlenítjük, de tájékozódáshoz javasoljuk, töltsd le telefonodra a Westend applikációt, melyben számtalan hasznos információt találsz (sőt, még hűségpontokat, akciós kuponokat is gyűjthetsz!).

+1 Légy türelmes! Ez a helyzet senkinek sem könnyű, de a szabályokkal, ajánlásokkal rád is vigyázunk!

Köszönjük együttműködésedet!

 

A további híreket és ajánlatokat keresd az Appban!
WESTEND APP LETÖLTÉSE

Ne maradj le a fontos információkról, töltsd le a Westend applikációt!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended