× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Az öröm mindenkinek jár

Az öröm mindenkinek jár

2021-12-14 17:28:52

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és támogatói – a Westend Bevásárlóközpont, az OTP Bank, az MVM Csoport és a Smile Palacsinta – idén közel 2000 hátrányos helyzetű gyermeknek juttatták el karácsonyi ajándékokat.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálattal és támogatóival idén is folytattuk a „Mindenki Karácsonya” jótékonysági rendezvény hagyományát, és ha más formában is, de örömet és meglepetést szerezhettünk közel 2000 hátrányos helyzetű gyereknek és családjuknak.

A hagyományoktól eltérően a járványhelyzet miatt sajnos ebben az évben nem tudtunk vendégül látni a gyerekeket a Westend Cinema Cityben, így az ajándékokat „érintésmentesen” elszállítottuk nekik.

Az immár 22. alkalommal, minden évben megrendezett közös jótékonysági akció keretében a meglepetéscsomagokat a Zuglói Benedek Elek Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, a Hungária Általános Iskola és Kollégium, a Budapest XVIII. kerületi SOFI Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménye, a Budapest III. Kerületi Szent Miklós Óvoda, Általános Iskola, EGYMI, Kollégium és Gyermekotthona, a Vakok Intézete és a Terézvárosi Családok Átmeneti Otthonának hátrányos helyzetű gyermekei kapták.  

A budapesti intézményeken kívül az NGYSZ további 1200 ajándékot adott a fóti Lovasterápiás Központjába fejlesztésre járó rászoruló gyerekeknek, illetve a Devecser környéki hátrányos helyzetű településeken élő gyerekeknek, többek között Karakószörcsökre, Kiscsőszre, Iszkázra, Kertára, Veszprémgalsára, Noszlopra, Káptalanfára, Vidre és Dabronyra.

A Gyermekmentő Szolgálat örömmel vállalta szponzoraival együtt a hátrányos helyzetű gyermekek karácsonyi megajándékozását. 

Ezúton is örülünk, hogy ismét részt vehettünk az akcióban és ajándékainkkal több ezer gyermek és sok család karácsonyát tehettük együtt szebbé és boldogabbá.

Ne maradj le a fontos információkról, töltsd le a Westend applikációt!

Letöltöm a Westend Appot