× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Egész nyáron vár a Tetőkert!

Egész nyáron vár a Tetőkert!

2023-06-20 14:55:13

Ismét megnyitottuk a kedvenc, város feletti kerted, és megígérhetjük, hogy ha eljössz, itt biztosan nem fogsz unatkozni.

Mire számíthatsz?

Például arra, hogy a vendéglátásban a partnerünk a Mad Scientist lesz. A TETØ by Mad Scientist garantálja, hogy különleges kézműves sörökből és minőségi borokból nem lesz hiány. A vendéglátóegység saját programokkal is készül a nyárra, így például sörfesztivál, amatőr sakkverseny, kerekasztal-beszélgetések és különféle zenei programok is lesznek. Az ínyenc falatokról a Baans Kitchen gondoskodik, főleg hamburgerekből, grill tálakból vagy tex-mex ételekből válogathatsz kedvedre.

És akkor még nem beszéltünk a kiemelt programokról!

Lesznek fesztiválok, úgymint az ütős kulináris élményekkel kecsegtető Beer&BBQ sörfesztivál, vagy a laza hangulatú Gin&Jazz. A nyár második felében lesz még Borpiknik, szeptemberben pedig Buborék fesztivál. A fesztiválokon kívül pedig a hazai zenei élet olyan kimagasló szereplői koncerteznek nálunk, mint Kollányi Zsuzsi, Paulina, a Random Trip vagy a Kozmix.

A fesztiválbelépőkkel ráadásul részt vehetsz nyereményjátékunkon, amire a jegyen található QR-kóddal az applikációban tudsz regisztrálni: minden fesztivál után egy-egy 100 000 Forint értékű Westend ajándékkártyát sorsolunk ki a résztvevők között. 

A belépős koncertek esetében pedig a jegy árából 1500 Forintot ajándékkártyán kaphatsz vissza, ugyancsak az applikáció segítségével, követve a jegyen lévő utasításokat.

 

Néhány fontos infó:

Tetőkert nyitva tartás:

Minden nap 12-22 óráig.

 

TETØ by Mad Scientist nyitva tartás:

  • H-Cs 16:00-24:00
  • P 14:00-24:00
  • Szo-V 12:00-24:00

 

Fesztiválprogramok:

  • Június 16 - 18. Beer & BBQ
  • Július 6 - 8. Gin & Jazz
  • Augusztus 3 - 6. Borpiknik
  • Szeptember 15 -17. Buborék fesztivál

 

A koncertekkel kapcsolatos információkat a Westend Tetőkert Facebook oldalán folyamatosan frissítjük!  

Jegyvásárlás:

A fizetős programokra az alábbi linkre kattintva tudsz jegyet venni: https://tickets.efott.hu/events/westend-tetokert

Azért is érdemes előre megvásárolni, mert a fenntarthatósági szempontokat is figyelembe véve a helyszínen klasszikus, papíralapú jegyárusítás nem lesz, de azért a bejáratoknál felállított táblákon található QR-kód beolvasásával vagy a telefon hozzáérintésével tudsz majd spontán is belépőt venni az éppen zajló eseményre.

Találkozzunk a város felett!

Ne maradj le a fontos információkról, töltsd le a Westend applikációt!

Letöltöm a Westend Appot