× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Ultra Balaton futókat támogatunk

Ultra Balaton futókat támogatunk

2022-04-27 13:35:06

Ahogy a híres mondás is tartja: “We will get there, when we get there”.
A Fürge Lajhárok névre keresztelt futócsapat keresett meg miket, akik az Ultra Balaton futóversenyre kerestek támogatókat. Mivel idén sajnos a mi Westend csapatunk nem indul a futóverseny, így szívesen mondtunk igent a felkérésre!

Ismerjétek meg a csapatot, akik a „hátukon viszik" majd a Westend logóját és akiknek a sikeréhez Westend kulaccsal, gymbaggel, valamint BioTechUSA termékekkel járultunk hozzá.

 

Kik is a Fürge Lajhárok?

A futócsapat talán nem a legprofibb sportemberekből tevődik össze, de minden tagja kötődik a sporthoz, így a futáshoz is. Ezért április végén együtt feszegetik határaikat a 2022-es NN Ultrabalaton Futófesztiválon, ahol Magyarország legnagyobb tavát, a Balatont futják körbe váltóban, kevesebb, mint 22 óra alatt.

10 futó, és 1 kerékpáros kísérő, köztük HR -es, nyomozó, vizsgáló, programozó, ügykezelő. Csapatuk legnagyobb ereje leginkább a sokszínűségben rejlik, az élet különböző területeiről verődtek össze, így mindenki egy sajátos látás-, és gondolkodásmóddal járul hozzá ahhoz, hogy ezt a rájuk váró nagy feladatot sikeresen teljesítsék. Ezzel a futással egy olyan hagyományt szeretnének teremteni, mely még hosszú évekig része lesz életüknek és hirdetni tudják, hogy a sport az egészség egyik alappillére.


Hajrá Lajhárok!

Ne maradj le a fontos információkról, töltsd le a Westend applikációt!

Letöltöm a Westend Appot