× Átváltok a Westend applikációra

Keresd a kuponokat a Westend Appban

Igazoltan biztonságos körülményekkel várunk

Igazoltan biztonságos körülményekkel várunk

2020-12-09 11:13:36

A bevásárlóközpont megszerezte a Safe Asset Group COVID-megfelelőségi tanúsítványát

A COVID 19 világjárvány kirobbanása óta még inkább kiemelt fontosságú feladatunknak tekintjük, hogy látogatóinknak és a bevásárlóközpont munkatársainknak biztonságos, minden egészségügyi követelménynek eleget tevő és higiénikus környezetet biztosítsunk.

A kormány által hozott előírásoknak maximálisan eleget téve alkottuk meg szabályainkat és azt az eljárásrendet, mely garantálja a Westend egészségvédelmi szempontból is biztonságos működését.

A hazai követelményeken túl immár nemzetközi sztenderdeknek is eleget teszünk, melyet a svéd Safe Asset Group által kiadott COVID-megfelelőségi tanúsítvány igazol. A bevásárlóközpontok és más, vegyes hasznosítású létesítmények kockázati és biztonsági elemzésével, illetve tanúsításával foglalkozó független szakmai szervezet az értékelés során az Egészségügyi Világszervezet (WHO), az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) legfrissebb ajánlásait követte, továbbá alkalmazta a kiskereskedelemre, a vendéglátásra, az üzleti környezetre és a környezetvédelemre vonatkozó nemzetközi biztonsági irányelveket (SHORE).

A független szakértők által, szakmai sztenderdek alapján végzett – a higiéniai körülményekre, a szolgáltatásokra és a kommunikációra is kiterjedő – vizsgálat eredményeképpen bebizonyosodott, hogy a Westend megfelel a nemzetközi szinten meghatározott járványügyi elvárásoknak.

Ne maradj le a fontos információkról, töltsd le a Westend applikációt!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása
- eljuttatja hozzád a bevásárlóközpont több mint 400 üzletének legfrissebb ajánlatai közül azokat, amik téged érdekelhetnek
- látogatásaid után pontokat kapsz, melyeket azonnali ajándékokra vagy pontokra válthatsz
- elsőként értesülhetsz az aktualitásokról, eseményekről

A te telefonod, a te Westended.

  • Személyre szabott akciók
  • Kupon
  • Azonnali ajándékok
  • Inspiráció