× Átváltok a Westend applikációra

Keresd a kuponokat a Westend Appban

Június 3-án Oscar-díjas filmekkel nyit újra a Cinema City

Június 3-án Oscar-díjas filmekkel nyit újra a Cinema City

2021-05-26 14:44:06

Június 3-án Oscar-díjas filmekkel nyit újra a Cinema City

203 nap zárvatartás után június 3-án nyitja újra a Cinema City újranyitja mozijait országszerte, így a Westendben is. A kényelmes és biztonságos mozizás mellett a sokszínű és fergeteges hazai és nemzetközi filmkínálat is garantált lesz. Már az első héten olyan filmek debütálnak, mint az Oscar-díjas Nomádok Földje, a Lelki ismeretek és limitált előadásban a Még egy kört mindenkinek. Júniusban indul a Cinema City vásznain többek között a Hang nélkül 2, a Halálos Iramban 9., a Szörnyella és Démonok között 3. – Az ördög kényszerített. A családokat a Disney stúdió Luca és a Sony stúdió Nyúl Péter – Nyúlcipő animációs filmjei várják. 

A tavaly nyáron bevezetett bizonyos óvintézkedések továbbra is érvényesek lesznek. 

Részletes moziműsor május 30-tól elérhető a cinemacity.hu weboldalon.

Fél év alatt majd másfél év filmkínálata érkezik

Jelentős magyar és nemzetközi filmkínálat lesz elérhető a 2021-es mozis évben, hiszen valamennyi, a szélesebb közönséget vonzó produkció mozis premierje elmaradt. Júniusban érkezik a Cinema City mozijaiba a Nomádok Földje, a Lelki ismeretek, a Hang nélkül 2, a Halálos Iramban 9, a Szörnyella, Démonok között 3. – Az ördög kényszerített és a Spirál: Fűrész hagyatéka. A magyar produkciók közül a Spirál, a Hét kis véletlen és az Éden is látható lesz a vásznakon.

Így üdvözlik videóüzenetben a világsztárok a moziba visszatérőket:

Nyáron olyan látványos és izgalmas alkotások kerülnek a Cinema City műsorára mint a Fekete özvegy, a Dzsungeltúra, az Öngyilkos osztag 2, a Raya és az utolsó sárkány, a Space Jam: Új kezdet, a Croodék – Egy új kor, és a Hotel Transylvania 4 – Transzformánia. Az év második felének meghatározó és igen várt filmjei pedig a Dűne, a 25. Bond film, a Nincs idő meghalni, a Top Gun: Maverick, a Marvel stúdió Örökkévalók és a Universal Énekelj 2. animációja lesznek.

Szintén a nyári hónapokban láthatják a magyar filmek szerelmesei az Űrpiknik, az Így vagy tökéletes, a Becsúszó szerelem és a Feleségem története alkotásokat.  Koraősszel pedig a Toxikóma és a Berlinale-n a legjobb rendezésért járó Ezüst Medve díjat nyert Természetes fény című filmek kerülnek nagyvásznon bemutatásra. 

A premierekről videós tartalom itt érhető el:

Biztonságos mozizás

A jelenleg érvényes kormányrendelet értelmében mindenki látogathatja a mozikat, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal és elmúlt 18 éves. A 16-18 év közöttiek kísérő nélkül jöhetnek, amennyiben van oltási kártyájuk, azonban azok a 18 év alatti nézők, akik még nincsenek beoltva, csak oltási kártyával rendelkező felnőtt kísérővel látogathatják a mozikat. A védettségi igazolványt, vagy a védettségi applikációt mind a pénztárnál, mind a jegykezeléskor a Cinema City munkatársai elkérik, a beazonosításhoz szükséges okmányok, a személyi igazolvány, vagy az útlevéllel együtt. A kormányrendelet értelmében a maszk nem kötelező.

A járványhelyzet enyhülése mellett a mozihálózat továbbra is kiemelten kezeli a munkatársai és a nézők biztonságát és egészségét, ezért:

• a Cinema City jegyrendszere az egyes tranzakciók között továbbra is automatikusan kihagy majd egy helyet, ez azonban nem vonatkozik a Cinema City VIP és 4DX formátumaira, ahol a nagyobb székeknek és a kényelmes kialakításnak köszönhetően a távolság adott,

• minden munkatárs maszkban dolgozik majd, azok, akik ételt szolgálnak fel kesztyűt is viselnek,

• a Cinema City folytatja a közösségi terek, így a lobbyk, mosdók, termek rendszeres takarítását, fertőtlenítését és a mozik területére kézfertőtlenítőt helyez ki.

A Cinema City emellett kéri, hogy aki bármilyen betegség tüneteit észleli magán ne menjen közösségbe. 

Háttérinformációk: 

A Cinema City 1930-ban, Haifán kezdte működését, 1997-ben nyitotta meg első moziját Magyarországon, Csepelen. A Cinema City Magyarország jelenleg a főváros 6 pontján 73, köztük egy IMAX, egy ScreenX, egy 4DX és 6 VIP termet, az ország további 12 megyeszékhelyén pedig összesen 85 mozitermet működtet, ebből kettő 4DX mozit Győrben és Debrecenben.

A Cinema City a világ második legnagyobb multiplex üzemeltető csoportjának a tagja. A Cineworld Csoport összesen 239 mozit üzemeltet Magyarországon, Bulgáriában, Csehországban, Izraelben, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában, Nagy-Britanniában és Írországban. A CineWorld Csoport 2292 mozivásznon kínálja minőségi szórakozás élményét digitális minőségben, ebből 34 IMAX és 44 4DX mozi, valamint 12 VIP moziban.

A Cinema City és Cineworld az IMAX jogok kizárólagos tulajdonosa. A vállat kétszer, 2004-ben és 2011-ben is elnyerte a szakmai zsűri által megítélt Év Moziüzemeltetője címet. Legutóbb 2016-ban kapta meg a las vegasi CinemaCon fórumon a Global Achievement in Exhibition nagydíjat. 

A Cineworld Csoport 2018 február végével felvásárolta a Regal Entertainment Group amerikai moziüzemeltető vállalatot. A felvásárlás eredményeként egy globális mozihálózat jött létre tíz országra kiterjedő jelenléttel, összesen 790 mozival és 9518 mozivászonnal.

Ne maradj le a fontos információkról, töltsd le a Westend applikációt!

Letöltöm a Westend Appot