× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Megnyitott a MIA USA American Beauty Boutique!

Megnyitott a MIA USA American Beauty Boutique!

2020-06-09 14:14:59

Megnyitott a MIA USA American Beauty Boutique, ahol különleges, prémium minőségű szépségápolási termékek találtok, egyenesen Kaliforniából! Sőt, most a nyitás alkalmából minden vásárót ajándékkal várnak.

Az újonnan nyitott üzletben számos olyan márkát találhattok, melyeknek kizárólag a MIA USA üzleteiben találhatók meg, mint például: a Macadamia Hair, Myorganics, Woody's, Gibs, California Mango.  A termékek Amerikában készülnek, 100%-ban állatkísérlet mentesen. 

Itt megtalálod az amerikai SEXY HAIR hajápoló és hajformázó család széles kínálatát is. Ez a termékcsalád minden hajtípusra, minden stílusra megfelelő termékek széles skáláját kínálja. Professzionális kezelések és otthoni utókezelések fantasztikus eredményét biztosítja nőknek és férfiaknak egyaránt. Az óriási termékportfólióval rendelkező SEXY HAIR márka szinte végtelen számú megoldást kínál a hajápolás és hajformázás területén.

MIA USA nyílt a Westendben MIA USA nyílt a Westendben

A professzionális ERRE DUE make up termékek, különleges kozmetikumok világszerte elismertek és népszerűek a sminkmesterek körében. Az ERRE DUE sminktermékeit a legnagyobb divatházak használják különböző kampányaikhoz és a kifutókon. Intenzív, merész, pigmentekben gazdag színek és különleges textúrák jellemzik a széles termékportfóliót, ahol mindenki megtalálhatja a hozzá illő termékeket, a klasszikus must have-ektől a legújabb trendekig. Az ERRE DUE termékek Európa legkiválóbb, legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő gyáraiban készülnek. 

MIA USA nyílt a Westendben

Beauty advisor kollégáink készséggel állnak rendelkezésre smink tanácsadással. Igénybe vehető egyénre szabott sminkoktatás, smink készítése időpont egyeztetéssel. 

Keresd a MIA USA üzletet a földszinten!

A további ajánlatokért és hírekért töltsd le az Appot!
WESTEND APP LETÖLTÉSE

Ne maradj le a fontos információkról, töltsd le a Westend applikációt!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended