× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Megújult a MOL Bubi!

Megújult a MOL Bubi!

2021-06-10 10:28:30

Megújult a MOL Bubi! 

Két MOL Bubi gyűjtőállomást is találsz a Westend mellett 

A gyakorlott bubisok már jól ismerhetik a Westend Váci úti bejáratánál és a Nyugati pályaudvarnál kialakított MOL Bubi gyűjtőállomásokat. Ezeken már a megújult közbringa-szolgáltatás kerékpárjai várják a felhasználókat! Azok, akik saját bringával érkeznek, a Westend Tetőkertben található, vadonatúj tárolóinkat vehetik igénybe. 

MOL Bubi alapjaiban újult meg, hogy az eddigieknél lényegesen jobb felhasználói élményt nyújtson: a kerékpár a defekttűrő, fújt gumiknak és kisebb súlyának köszönhetően könnyebben tekerhető, és sokkal jobban gurul az elődjénél. Az új applikációval pedig gyerekjáték a kerékpárok felvétele. 

MolBubi_Westend


Megújult a díjstruktúra is 

  • A havibérlet mindössze 500 Ft-ba, az éves bérlet 5000 Ft-ba kerül. 
  • Érvényes MOL Bubi bérlettel a rövid utazások (alkalmanként 30 percen belül) változatlanul díjmentesek. A korábban alkalmazott kaució teljesen megszűnt. 
  • Alkalmi felhasználóként Percalapú használattal veheted igénybe ekkor az első alkalommal 100 forint bankkártya-regisztrációs díjat kell fizetned, amely tartalmazza a kártyaregisztrációt követő legelső utazásod első 5 percének díját. Ezt követően minden megkezdett perc után 20 forint / perc.
  • Egy regisztrációval egyidejűleg továbbra is akár 4 kerékpár használható. 

Ha még csak most ismerkedsz a MOL Bubival: 

A bringákat a MOL Bubi applikáción keresztül tudod használni. Az almazöld biciklik elérhetőek a város 158 pontján, ezeken a gyűjtőállomásokon teheted le és veheted fel őket. Mielőtt útnak indulnál könnyen ellenőrizheted  ezen a térképen  a keresőbe írva “Nyugati pályaudvar”, hogy mennyi szabad bringa van a környékünkön! 

További részleteket infót a MOL Bubi honlapján találsz. 

Saját kerékpárral pedig már egyenesen a Tetőkertbe is érkezhetsz. Ha a Ferdinánd híd felől közelítesz meg minket, a parkolóházba behajtva az „A” szinten közvetlenül eléred vadonatúj biciklitárolóinkat. Ha pedig valami történne a bringáddal útközben, self-service pontunkon azonnal orvosolhatod a gondot! 

Ne maradj le a fontos információkról, töltsd le a Westend applikációt!

Letöltöm a Westend Appot