× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Tegyük közösen szebbé a karácsonyt!

Tegyük közösen szebbé a karácsonyt!

2020-12-16 12:48:41

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat 1999 óta minden évben megszervezi a Mindenki Karácsonya elnevezésű jótékonysági napot, melyen támogatóikkal közösen 300 nélkülöző gyermeknek varázsolnak felejthetetlen karácsonyi élményt.

A Szolgálat és támogatói ilyenkor hátrányos helyzetű, sérült, valamint családsegítő szolgálatok által kiválasztott budapesti és Pest megyei intézményekből hívnak meg gyerekeket, hogy szebbé tegyék számukra az ünnepet. Legtöbbjük csak ezen az egy délutánon tapasztalhatja meg a karácsony melegségét, meghittségét, és csak itt kap karácsonyi ajándékokat.

A Westend bevásárlóközpont a kezdetektől fogva, azaz immáron 20 éve részt vesz a projektben: a Cinema City Westend közreműködésével helyszínt biztosít a rendezvényhez, és ajándékcsomagokkal is kedveskedik a kis vendégeknek. Több éves hagyomány, hogy a Budapesti Operettszínház művészeinek műsora gazdagítja az eseményt.

Idén a Mindenki Karácsonya rendhagyó keretek között valósulhatott meg. Sajnos közös ünneplésre és élő műsorra ez alkalommal nem volt lehetőség, de a fa alá azért idén is eljutattuk a Westend ajándékcsomagjait, melybe ez alkalommal tolltartó és írószerek, és persze sok-sok finomság került.

Az ajándékokat a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat segítségével az alábbi három intézménynek juttattuk el december 14-én: a Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítványnak, a Wesley János Óvoda, Általános Iskola, Szakközépiskola, Szakgimnázium és Gimnáziumnak és az Oltalom Karitatív Egyesületnek.

Nagyon boldog ünnepeket és kellemes karácsony kívánunk minden kis címzettnek!

Ne maradj le a fontos információkról, töltsd le a Westend applikációt!

Letöltöm a Westend Appot