× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Légy része a Westend virtuális közösségének!

Légy része a Westend virtuális közösségének!

2021-08-30 09:41:43

Parkoló és útvonaltervező modullal bővült a Westend App

Egy applikáció számtalan új lehetőséget hordoz magában és mi nem szeretünk hátradőlni, hiszünk a folyamatos fejlesztésben. Folyamatosan figyeljük a ti visszajelzéseiteket is, és törekszünk rá, hogy igényeiteket minél nagyobb mértékben kiszolgáljuk, és újításainknak köszönhetően a vásárlás és a nálunk töltött idő igazi élmény legyen. 

Mostantól két újabb funkció érhető el az Westend Appban. Az egyik a parkolási funkció, mellyel várakozás nélkül tudsz majd ki - és behajtani a parkolókba, nem lesz szükség sorban állásra fizetéskor. A parkolási díjadat nemcsak érintésmentesen, de környezetbarát módon tudod rendezni, hiszen parkolójegyre sincs szükséged. 

Töltsd le a Westend Appot

Indítsd és fizesd a parkolásod a Westend app segítségével

  • Nyisd meg az alkalmazást, és a főképernyőn válaszd ki a „Parkolás” gombot!
  • Az első használat alkalmával tudod regisztrálni a rendszámodat - vagy akár többet is - majd az OTP SimplePay rendszerén keresztül add meg a bankkártya adataidat.
  • A regisztráció után a rendszer egy 1.900 Ft -os kauciót von le a kártyádról. Ez annak érdekében történik, hogy a fizetés gördülékeny legyen. Ezt az összeget akkor utaljuk vissza a bankszámládra, ha a későbbiekben profilod törlése mellett döntesz.
  • Ezután a rendszerünk már az első behajtáskor felismeri a rögzített rendszámot, és automatikusan nyílik a sorompó. Az applikációban elindul a parkolás, ahol a virtuális parkolójegyet is megtekintheted, nyomon követheted a parkolási időt, és az aktuálisan fizetendő díjat. Az esetleges kedvezményeket is itt tudod érvényesíteni.
  • A parkolás ideje alatt minden 5. óra után újabb 1.900 Ft kerül zárolásra, azért, hogy a kihajtásnál a parkolás díja biztosan elérhető legyen.
  • Távozáskor szintén automatikusan kinyílik a sorompó, a rendszer lezárja a virtuális parkolójegyet és levonja a fizetendő összeget a bankkártyádról. Az azon felül zárolt összeget pedig a bankod újra elérhetővé teszi számodra. Ennek az átfutási ideje pénzintézetenként változó lehet. Ne feledd, a regisztráció alkalmával levont 1 900 Ft kaució mindaddig zárolva lesz a bankszámládon, amíg esetlegesen meg nem szünteted a profilod!
  • A parkolásaid adatait pedig az „Előzmények” menüpontban találod
Parkolj papírmentesen a Westend appal
Töltsd le a Westend appot a mobilparkolásért!

 

Tervezd meg az útvonalad a Westend üzletei között

A másik friss fejlesztés, a belső navigáció „Térkép” menüpont, melynek segítségével könnyen eligazodhatsz a Westendben. Nyisd meg az appot, válaszd ki a Térkép menüpontot. Majd írd be a keresőbe az üzlet nevét vagy válaszd ki a listából, nyomd meg az Útvonal gombot, és ne a sárga úton, mint Dorothy, hanem a lila csíkon haladj, az odavisz, ahova menni szeretnél! 😊

Miért legyen a Westend Appnak fix helye a mobilodon?

2 éve vált mindennapjaink részévé a Westend App, mely személyre szabja számodra a vásárlásodat azzal, hogy egyenesen a telefonodra érkeznek kedvenc üzleteid ajánlatai, a kedvezményre jogosító kuponok, a látogatások és aktivitásaid pedig jutalompontokat érnek, melyeket tényleg menő westendes ajándékokra válthatsz be.

Egyre többen vannak, akik a megérkezést követően automatikusan elindítják az appot, hogy a belépést érzékelve máris begyűjtsék a pontokat. Ha esetleg valamilyen oknál fogva neked még nem lenne a telefonodon, akkor ide kattintva most letöltheted, mert további kényelmi funkciókkal bővítettük az appot! 

  • Nálunk minden nap kuponnap! Az alkalmazásban folyamatosan elérhetők üzleteink kedvezményes ajánlatai, akár már otthonról kiválaszthatod, melyikre szeretnél lecsapni. Havonta átlagosan 400-500 db kupon közül válogathatsz, de személyre is szabhatod az ajánlatok listáját. Itt igazán megéri követni kedvenc üzleteidet!
  • Folyamatosan képben lehetsz az új kollekciókkal, akciókkal és a Westend eseményeivel kapcsolatban, sőt még az aktuális moziműsort is eléred egyetlen gombnyomással.
  • Említettük már a menő jutalmakat, melyeket hűségpontjaid beváltásával szerezhetsz meg. Az elmúlt 2 évben már több mint 170 féle extra kedvezmény, ajándéktermék vagy azonnali ajándék volt elérhető az appban, melyeket mindig folyamatosan frissítünk. Jelen pillanatban is 26 féle jutalom közül választhatsz, de érdemes időről-időre csekkolni az újdonságokat.
  • Egy nap alatt akár 70 pontot is összegyűjthetsz, ha végigsétálsz az épületen, és az ételudvart, illetve a Tetőkertet is meglátogatod. Nyisd meg most az alkalmazást és nézd meg, 70 pontért milyen ajándékot választhatsz! 

Ne maradj le a fontos információkról, töltsd le a Westend applikációt!

Letöltöm a Westend Appot