× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Pünkösdi nyitva tartás

Pünkösdi nyitva tartás

2021-05-21 13:12:09

Kedves Látogatóink!

Május 23-án, vasárnap és május 24-én hétfőn üzleteink zárva tartanak. A vendéglátó egységek az érvényben lévő kormányrendelet szerint nyitva tartanak.

Kérjük, ha a Westendben étkezel, tartsd be az alábbi szabályokat!

Ételudvar

Helyben történő étel- és italfogyasztásra csak a kijelölt étkezőzónákban van lehetőség, ahová kizárólag érvényes védettségi igazolvány és az azon feltüntetett, érvényesség ellenőrzéséhez szükséges hatósági igazolvány (személyi igazolvány, vagy útlevél) egyidejű felmutatásával van lehetőség.

Az Ételudvarba 18 év alatti személyek védettségi igazolvány nélkül, de kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttkorú személy felügyelete alatt léphetnek be és tartózkodhatnak. A 18 év alatti vendégek életkorának ellenőrzése céljából üzemeltető jogosult valamely, a jogszabályban megjelölt személyazonosító okmány felmutatását kérni. (személyazonosító igazolvány, útlevél, vezetői engedély vagy diákigazolvány) 

 Nyitva tartás: 9.00-21.30


Éttermeink belső térrel

Beltéri éttermeink is várják a látogatókat, de az étterem területén belüli tartózkodás és a megrendelt étel, illetve ital elfogyasztása kizárólag védettségi igazolvány felmutatásával lehetséges (kivéve a kiskorúakat, akik az étterem területén belüli csak védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú felügyelete mellett jogosultak tartózkodni és a megrendelt ételt, illetve italt elfogyasztani).


Westend Terasz

Szabadtéri teraszaink minden nap nyitva tartanak 10:00-20:00 között. Keresd az asztalokat a Ferdinánd híd és a Váci út felőli bejáratoknál.

Általános szabályok

Az éttermekben és a teraszokon csak az asztalnál ülve, a fogyasztás időtartamára nem kötelező a maszkviselés.

Az étkezőzónákon kívül, a bevásárlóközpont közösségi tereiben továbbra is tilos az étel- és italfogyasztás, és kötelező a maszkviselés. 

Kérjük, használd a kihelyezett kézfertőtlenítőket és tarts mindenhol 1,5 méteres távolságot.  Lehetőség szerint fizess bankkártyával


Köszönjük együttműködéseteket!

A Westend vigyáz rád!

Ne maradj le a fontos információkról, töltsd le a Westend applikációt!

Letöltöm a Westend Appot