× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Segítségetekkel ötmillió forint adományt juttattunk el a Gyermekétkeztetési Alapítványnak

Segítségetekkel ötmillió forint adományt juttattunk el a Gyermekétkeztetési Alapítványnak

2023-10-13 10:27:07

 

A Westendben a Gyermekétkeztetési Alapítvánnyal együttműködve nehéz körülmények között élő gyermekeket láttunk vendégül megújult ételudvarunkban, a Food&Friends-ben. Az eseményen átadtuk az alapítványnak azt az ötmillió forintos támogatást is, ami a megnyitást követő első héten történt vásárlások után felajánlott pénzből jött össze.  

A megújult Food&Friends by Westendet július 22-én adtuk át a nagyközönségnek egy nagyszabású showműsor keretében. Ezzel a bevásárlóközpont megnyitása óta az eddigi legnagyobb beruházási projektjét zárta le. Mindig is fontos volt számunkra a látogatók igényeinek magas színvonalú kiszolgálása, ezért az átalakítást egy fogyasztói kutatás előzte meg. Az igények részletes feltérképezése után álmodtuk meg az új ételudvar koncepcióját, amelyet a nemzetközi viszonylatban is elismert Hello Wood csapata tervezett és valósított meg. A látogatói elvárások mellett a tudatosság, a fenntarthatóság és a társadalmi és környezeti felelősségvállalás is szempont volt a megvalósításnál. A megújult ételudvar a Food&Friends nevet kapta, tükrözve a tér kettős funkcióját, hiszen az épületrész az étkezésen kívül közösségi térként is szolgál. A több mint féléves helyszíni munkálatok után egy nemzetközi trendek alapján felújított étkezőterületet vehettek birtokba, amelyet az alapanyagok kiválasztásától a digitális és energiatakarékos megoldásokig a korszerűség, az innováció és a természetközeliség jellemez.

A társadalmi felelősségvállalás kiemelt figyelmet kapott a Food&Friends nyári megnyitóján, amelyen kikerült a Gyermekétkeztetési Alapítvány adománygyűjtő kioskja is, melyen keresztül szeptember végéig lehetett adakozni. Ezen felül a Westend és a Demján Sándor Alapítvány a megnyitó utáni egy hétben 50 forintot ajánlott fel minden vásárlás után, ami az ételudvaron történt. Az ebből összegyűlt 5 millió forintot is átadtuk az alapítványnak szeptember 13-án, a kampány záróeseményén, ahol a bevásárlóközpont ötven hátrányos helyzetű gyermeket látott vendégül kísérőikkel együtt. Ebéd után a gyerekeket egy mozizásra is meghívtuk, végül pedig megajándékoztuk őket egy iskolakezdő írószer csomaggal is. A Gyermekétkeztetési Alapítvány visszajelzései alapján az összegyűlt összeg 1000 család számára biztosít tartósélelmiszer csomagokat, melyből az évvégi támogatást tervezik fedezni.

 

Ne maradj le a fontos információkról, töltsd le a Westend applikációt!

Letöltöm a Westend Appot