× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Sikeresen megújítottuk a COVID-megfelelőségi tanúsítványt

Sikeresen megújítottuk a COVID-megfelelőségi tanúsítványt

2021-12-21 15:51:14

A bevásárlóközpont megújította a Safe Asset Group COVID-megfelelőségi tanúsítványát

A COVID 19 világjárvány kirobbanása óta még inkább kiemelt fontosságú feladatunknak tekintjük, hogy látogatóinknak és a bevásárlóközpont munkatársainknak biztonságos, minden egészségügyi követelménynek eleget tevő és higiénikus környezetet biztosítsunk.

A kormány által hozott előírásoknak maximálisan eleget téve alkottuk meg szabályainkat és azt az eljárásrendet, mely garantálja a Westend egészségvédelmi szempontból is biztonságos működését.

A hazai követelményeken túl nemzetközi sztenderdeknek is eleget teszünk, melyet a svéd Safe Asset Group által kiadott COVID-megfelelőségi tanúsítvány igazol. A tanúsítványt 2020. decemberében elnyertük és most sikeresen megújítottuk. A bevásárlóközpontok és más, vegyes hasznosítású létesítmények kockázati és biztonsági elemzésével, illetve tanúsításával foglalkozó független szakmai szervezet az értékelés során az Egészségügyi Világszervezet (WHO), az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) legfrissebb ajánlásait követte, továbbá alkalmazta a kiskereskedelemre, a vendéglátásra, az üzleti környezetre és a környezetvédelemre vonatkozó nemzetközi biztonsági irányelveket (SHORE).

A független szakértők által, szakmai sztenderdek alapján végzett – a higiéniai körülményekre, a szolgáltatásokra és a kommunikációra is kiterjedő – vizsgálat eredményeképpen bebizonyosodott, hogy a Westend megfelel a nemzetközi szinten meghatározott járványügyi elvárásoknak.

Minden látogatónknak biztonságos vásárlást és Boldog Karácsonyt kívánunk!

 

Ne maradj le a fontos információkról, töltsd le a Westend applikációt!

Letöltöm a Westend Appot