× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Street workout a város felett – megnyílt a Westend edzőparkja

Street workout a város felett – megnyílt a Westend edzőparkja

2021-05-18 10:18:53

Street workout a város felett – megnyílt a Westend edzőparkja 

Megnyílt a Westend Workout, Magyarország első, bevásárlóközpont területén létrehozott szabadtéri edzőparkja. A Workout tizenhárom saját testsúlyos edzésre alkalmas eszközzel várja a szabadtéri sportok és az erősítés kedvelőit. Az ingyenesen használható pálya 8.00-21.00 óráig tart nyitva, a megújult Tetőkerten pedig további olyan szolgáltatásokat is igénybe vehetnek a sportolni vágyók, amik kiegészíthetik a kiadós edzéseket. 

Az újranyitott Westend Tetőkert május 18-től már street workout pályával is várja a sportolni vágyókat. A Workout elnevezésű szabadtéri edzőpark úttörő, hiszen a hazai bevásárlóközpontok közül a Westend első, ahol a látogatók a szabadban edzhetnek. A fejlesztéssel a bevásárlóközpont célja, hogy a város központjában, mégis az utca zajától távoli zöld környezetben nyújtson lehetőséget a szabadtéri sportolásra, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy az emberek egészségtudatosabbá váljanak és a rohanó mindennapokban is figyeljenek testi és lelki egészségükre. 

 

 A pályát a BeStrong kondiparkgyártó építette, figyelembe véve a változatos életkorú és edzettségű látogatók igényeit, hogy korosztálytól függetlenül kezdő sportolni vágyó és profi sportoló is megtalálhassa itt a helyét. 

westend_workout
Eddz te is a Westend Tetőkerten!

 „A Workout a város szívében, mégis jó levegőn, a város felett ad teret a szabadtéri mozgásnak. A Tetőkert hatalmas, 3 hektárnyi zöldfelülettel rendelkezik, mindenki számára hozzáférhető, így tökéletes választás kiereszteni a gőzt. Ráadásul edzés előtt vagy után nem kell messzire menni a bevásárláshoz, ügyintézéshez, vagy éppen egy finom turmix elfogyasztásához sem. Bízunk benne, hogy az új tornapark remekül kiegészíti a Westend új közösségépítő és szemléletformáló kezdeményezéseit.” – mondta Kovács Orsolya, a Westend marketingigazgatója, aki hozzátette, reméli, sokan választják majd sportolási lehetőségként a Workout pályát. 

Westend_Workout
Street workout a város felett

 „Kifejezetten a Westend számára terveztük és építettük fel a Workout edzőparkot. Az eszközöket – amelyeket egytől egyig Magyarországon gyártunk – úgy választottuk ki ehhez a pályához, hogy korosztálytól és erőnléttől függetlenül mindenki sokszínű, teljes testet átmozgató edzésprogramot állíthasson össze magának. Az alapeszközeink mellett olyan, élsportolók közreműködésével kifejlesztett, majd mérnökeink által megvalósított erősítő gépek (balance board, nordic hamstring, glute raise hamstring pad) is használhatóak a Westend Workout pályán, amelyek eddig csak beltéri fitnesztermekben voltak megtalálhatóak. Folyamatosan törekszünk arra, hogy az újításainkkal bővíteni tudjuk a parkjainkban végezhető mozgásformákat.” – mondta a pályáról Katona Zoltán, a kivitelező BeStrong tulajdonosa. 

Westend_Workout
Westend Workout pálya

Erősítő gépek:

  • lépegetők
  • tolódzkodó
  • fekvőtámasz korlát
  • vízszintes hullám
  • kombinált húzódzkodóhasizom erősítő
  • alacsony húzódzkodó
  • egyenes húzódzkodó
  • hátizom erősítő 

A pályát mindenki saját felelősségére, megfelelő egészségügyi állapotban veheti igénybe, és fontos, hogy a Workout csak megfelelő időjárási körülmények között használható. A Westend kéri, hogy a pálya használata közben mindenki törekedjen a sportszerűségre, hiszen a cél a közös, jó hangulatú sportolás és kikapcsolódás. 

 A megújult Tetőkert hamarosan izgalmas eseményekkel is várja az érdeklődőket. Piac, kulturális rendezvény és meccsnézés is lesz a programok között, illetve a Westend közösségi irodatere, a Workplace is felköltözött a kertbe. 

Westend Street Workout házirendjét itt találhatod: Elolvasom

Ne maradj le a fontos információkról, töltsd le a Westend applikációt!

Letöltöm a Westend Appot