× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Újabb fejezet a Westend életében: Zöldebb jövő, fenntarthatóbb vásárlás!

Újabb fejezet a Westend életében: Zöldebb jövő, fenntarthatóbb vásárlás!

2024-09-23 15:47:23

Büszkén jelentjük be, hogy a Westend, Magyarország leglátogatottabb bevásárlóközpontja, újabb jelentős lépést tett a fenntarthatóság felé! Az elmúlt időszakban sikeresen csatlakoztunk a Solar Markt és a Green Cloud innovatív együttműködéséhez, melynek köszönhetően mostantól éves energiafogyasztásunk több mint 60%-át megújuló energiából fedezzük.

Ez a jelentős változás elsősorban környezetvédelmi szempontból fontos, bár hosszú távú gazdasági előnyökkel is jár. A műszaki fejlesztések mellett a zöldenergia használata is hozzájárul ahhoz, hogy épületünk még energiahatékonyabb legyen. A szihalmi naperőműből származó zöldáramnak köszönhetően évente több mint 5600 tonna CO2 kibocsátást takarítunk meg, ami meghaladja 3500 család éves kibocsátását.

A Westend mindig is törekedett arra, hogy a vásárlás élménye ne csak szórakoztató, hanem felelősségteljes is legyen. Ezért is vagyunk rendkívül büszkék erre a jelentős mérföldkőre, amely egyben elkötelezettségünk is a fenntartható jövő iránt. Hisszük, hogy ezzel a lépéssel nemcsak saját magunknak, hanem az egész közösségnek is példát mutatunk.

A Westendben továbbra is azon dolgozunk, hogy vásárlóinknak egy olyan környezetet biztosítsunk, ahol a vásárlás élménye kiegészül a fenntarthatóság és a környezettudatosság értékeivel.

Ne maradj le a fontos információkról, töltsd le a Westend applikációt!

Letöltöm a Westend Appot