× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

1000 rászoruló vacsorázhatott a Westend és a BBM jótékonysági programjának köszönhetően

1000 rászoruló vacsorázhatott a Westend és a BBM jótékonysági programjának köszönhetően

2021-07-22 15:48:31

Szombaton rendeztük meg a Westend Tetőkertben az 1. Urban Ride közösségi jótékonysági eseményt 

Július 17-én 3 civil szervezet, a MOL Bubi és egy egész napos bringás jótékonysági és családi esemény vette birtokba a Westend három hektáros zöldfelületű Tetőkertjét. Az Urban Ride jótékonysági ágáról a Budapest Bike Maffia gondoskodott, míg a MOL Bubi, a Tudatos Közlekedők Egyesülete és a Sport43 közlekedéssel, egészségtudatossággal és fenntarthatósággal kapcsolatos programokkal érkezett. Célunk az volt, hogy minél több embert vonjunk be a közösségi jótékonykodásba, miközben a szórakozásra, sportolásra és tanulásra is jut lehetőség.

Kattints a további Urban Ride képekért
Kattints a képre és nézd meg az eseményen készült képeinket

Az érdeklődők reggel 10 és este 10 között bármikor csatlakozhattak a programokhoz. Az eseményre kilátogatók közül mintegy 70 ember csatlakozott a BBM csapatához az 1000 ember vacsorája elnevezésű szendvicskészítő programban, és sokan érkeztek gyümölccsel, vitaminokkal felszerelkezve is. Mindenkinek nagyon köszönjük, aki segített abban, hogy kicsit könnyebbé varázsoljuk ezen a hétvégén azoknak az életét, akiknek erre a legnagyobb szükségük van!  

 A nap számokban: 

A Westend és a Budapest Bike Maffia közös eseményén összesen 1000 darab szendvics készült el, 7 szervezethez jutott rengeteg vitamin, tisztítószer, kozmetikum, illetve egyéb higiénés termék, amit 10 bringás segített elszállítani. 3 civil szervezet képviseltette magát, összesen 12 órán keresztül irányítva a figyelmet a jótékonyságra, a fenntarthatóságra és az egészségtudatosságra.

A Westend által életre hívott eseményen köszönjük a partnerséget a Budapest Bike Maffia csapatának, illetve a részvételt és a programokat a MOL Bubinak, a Tudatos Közlekedők Egyesületének és a Sport43-nak, a dm-nek és a Mogyinak pedig a rengeteg vitamint, egészséges nassolnivalót, tisztítószert, higiénés terméket!

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot