× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Ajándékcsomagolás kreatívan

Ajándékcsomagolás kreatívan

2019-12-19 16:40:56

Ha az ajándékokat már beszerezted, akkor jöhet a a csomagolás! Sokan szeretnek ezzel elbíbelődni, és valódi kreativitást vinni a dologba. Olyannyira, hogy szinte sajnáljuk a csomagolástól megszabadítani az ajándékot. De igyekszünk azoknak is jó tippeket adni, akik nem a kézműveskedés megszállottjai, mégis szeretnék, ha a gondosan kiválasztott meglepetés csomagolása is mosolyt csalna a megajándékozott arcára.

Vigyél bele egy kis humort: egy kedves hóember, egy rénszarvas vagy egy mókás fej, nagyon vicces dekoráció. A gyerekek pedig biztosan óriási szemeket meresztenének, ha a fa alatt egy állatsereg fogadná őket. Szemeket, fonalat, szalagokat a hobbi boltokban könnyedén beszerezhetsz hozzá.

Ajándékcsomagolás Westend

Kedves dolog, ha a megjelölöd a csomagokat névkártyákkal vagy kezdőbetűkkel. Ez egyrészt segítség neked is a kiosztásnál, másrészt még személyesebbé teszi az ajándékot. Akár egy jópofa játékba is bevonhatod az egybegyűlteket azzal, ha rajzolsz valamit, amiből ki kell találni, hogy vajon kinek szántad az ajándékot. A postai küldeménynek álcázott csomagok is nagyon jól mutatnak majd a fa alatt.

Ajándékcsomagolás Westend

Abban is fogadni mernénk, ha egy nagyszülő az unokája által készített, esetleg lábnyomaival telenyomdázott csomagot vagy névkártyát kapna, biztosan nem dobná ki a papírt, hanem azt is eltenné emlékbe. 

Ajándékcsomagolás Westend

Abszolút környezettudatos megoldás és biztosan nem kerül a kukába, ha az ajándékzsákot magad kötöd. Ha a kötögetés nem a te műfajod, akkor dobd fel a csomagolópapírt egy egyszerű krumplinyomdával. Ez akár lehet családi program is, ha a gyerekek már nagyobbak és tudják, hogy az ajándékot nem az angyalok hozzák. 

Ha egyszerűbb megoldásokat keresel, akkor válassz neked tetsző csomagolópapírt, szép szalagokat, akár apró karácsonyfadíszeket, melyekkel  klasszikus és elegáns csomagokat készíthetsz.

Ajándékcsomagolás Westend

A végére hagytunk egy jolly jokert! Hiszen mi lehet ötletesebb és finomabb masni egy zacskó cukorkánál! Ennek a csomagolásnak az elkészítése senkin nem fog ki, és garantált siker! Mi arra biztatunk, hogy válassz olyan csomagolást, ami kevéssé terheli meg a környezetet, és ha a csomagolásra már nincs többé szükség, akkor szelektíven kerüljön a szemetesekbe.

Ajándékcsomagolás Westend

A csomagoláshoz szükséges dobozokat és papírokat, valamint egyéb kiegészítőket szerezd be a Westendben, a Pirex papírban és a Kreatív Hobby boltban.

 

A képek és ötletek forrása: Freepik és Pinterest

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended