× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Az őszi bekuckózás elengedhetetlen kellékei

Az őszi bekuckózás elengedhetetlen kellékei

2019-11-01 14:00:51

Vannak, akik imádják a könyvek illatát, ezért nem törődve a könyvolvasók és a tabletek térhódításával, náluk valódi, papírra nyomott könyvek sorakoznak a polcokon és az éjjeli szekrényeken.

Tartozz bármelyik csoportba – a papíralapú olvasást vagy az e-könyveket előnyben részesítők közé – olvasni mindenképpen az egyik legjobb és leghasznosabb elfoglaltság.

Érdemes most körülnézned a Libri polcain, hiszen számos sikerkönyv, lebilincselő történet kedvezményesen vásárolható meg. Csak győzzél válogatni!

Az olvasás nyújtotta boldogságérzést tovább fokozhatjuk, ha egy finom kávéval vagy teával melegítjük magunkat a hűvös őszi időben. A fekete teák kortyolgatása kifejezetten ajánlott ekkortájt, hiszen polifenol és flavonoid tartalmuknak köszönhetően, nagyszerű immunerősítők is. A gyömbértea a légúti megbetegedések gyógyításában, míg a levendulatea az immunrendszerünk élénkítésében nyújt segítséget. C-vitaminban rendkívül gazdag a csipkebogyó tea, ezért nemcsak csodás aromája, hanem a nátha elleni védekezés miatt is érdemes fogyasztanunk.

Olvasni nemcsak otthon, hanem akár egy kávézóban is lehet. Érdemes kicsit megpihenni napközben, és átadni magunkat a kávézás és az olvasás élvezetének. Ha pedig valami szezonális különlegességre vágysz, akkor mindenképpen kóstold meg a Starbucks Pumpkin Spice Latte-ját, nem fogsz csalódni!

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended