× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Együtt a tetőkertben!

Együtt a tetőkertben!

2020-06-29 08:37:36

Nagyon régóta vártuk már, hogy újra birtokba vehessétek a tetőkertet a város szívében, a Westend tetején. Az elmúlt hónapok bezártsága után, végre átléphetjük otthonaink küszöbét, és találkozhatunk a családtagjainkkal,  barátainkkal, természetesen az előírások betartása mellett, kellő óvatossággal. Ezért is tökéletes helyszín a találkozásra, a 3 hektáros, gyönyörűen gondozott tetőkertünk, ahol ha sokan vannak, akkor sincsen zsúfoltság, és könnyen tartható az előírt 1,5 méteres, biztonságos távolság is.

Westend Tetőkert

Ti mivel töltenétek az időt a tetőkertben?

  • Traccsparti a barátokkal egy kávé mellett?
  • Vásárolgatás közben meginnátok egy frissítő limonádét vagy elnyalnátok egy fagylatot? 
  • Esetleg egy piknik a zöldben a családdal? 
  • Felfrissülnétek testileg és szellemileg jógázás közben? 
  • Csak csendben hallgatnátok a tetőkert állandó lakóinak, a madaraknak az énekét?

Tökéletes jógahelyszínt keresel? Szerintünk megtaláltad!

Tetőkertünk mindenki előtt nyitva áll. Ha szeretnéd a karantén alatt online elsajátított gyakorlatokat, végre nem a négy fal között, hanem Budapest egyik legszebb zöld parkjában végezni, akkor kapd fel a jógamatracod, és gyere a Westendbe! A tetőkert alkalmas arra, hogy mindenki nyugodtan - ha szeretné kissé szeparáltan - befelé figyelve jógázhasson vagy tornázhasson. Ha a közelben laksz, akkor elég ha átsétálsz, de tömegközlekedési csomópont lévén, bárhonnan könnyen megközelíthetőek vagyunk. Ha mégis inkább az autót érzed biztonságosnak, akkor hétvégente 2 órán keresztül ingyen parkolhatsz nálunk, egészen augusztus 2-ig. 

Westend Tetőkert

Itt a nyár, itt a piknikszezon!

Talán nem is gondoltál rá eddig, hogy egy belvárosi tetőkert milyen ideális helyszín egy vidám családi vagy baráti piknikhez. Nem kell kilométereken keresztül cipelni a kosarat, hogy egy eldugott tisztáson megpihenjetek. Elég, ha felhozod hozzánk a tetőkertbe. Kertészeink makulátlan rendben tartják a parkot, frissen vágott fű, virágok és madárdal vár a bevásárlóközpont tetején. Sőt, dönthetsz úgy is, hogy a piknikhez szükséges eszközöket vagy épp az elemózsiát, a Westendben szerzed be. Üzleteink már normál nyitvatartási rend szerint működnek, és az éttermek, kávézók is várják a vendégeket!

Szeretnénk, hogy a tetőkertünk újra megteljen élettel, ezért figyeljétek oldalainkat, a Facebookot, az Instagramot és a Westend Mobilappot, mert hamarosan közösségi programokra hívunk benneteket, hogy minél többen felfedezzétek ezt a csodás zöld oázist a város közepén! Találkozzunk a Westend tetőkertjében!

A további ajánlatokat és híreket keresd az Appban!
WESTEND APP LETÖLTÉSE

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended